時政擂台

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

由得佢哋造假啦!打人條片好多人都睇左,除左係心盲嗰啲唔算啦,正常睇左,只會覺得佢哋可恥。

別墅

Report個post啦老作新聞。

咩魯莽司機剷上行人路,佢係踩油撞落人群蓄意謀殺呀。

睇少啲cctvb睇清楚前因先啦。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

麟媽媽 發表於 19-10-6 23:29
新聞現場影晒佢點俾人打喎,自炒重創都寫得出,人唔笑狗都吠啦,咁鬼低質素。
...

好多黃絲唔睇新聞只睇網聞的
大把人信
fb不停傳

亦唔會用腦分析
點解香港變成咁

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

頭先同屋企人講 佢地不停洗白 話司機撞到兩個人 斷腳 就算真係撞到人 都唔應該咁打人架

大宅

大話對蠢人講10次會變真對聰明人講100次大話,大話仍是大話

伯爵府

熱血勳章

回覆樓主:

別墅

Hayeungyeung 發表於 19-10-6 22:53
就係好多低能,上次用索帶索司機事件已經有人用蘋果時序掉轉嘅新聞同我拗,佢哋永遠唔信直播只信蘋果
...

再不斷俾黑記歪曲事實,我哋真正受苦的八九成香港人就趕唔走班暴徒、不見天日!好希望我哋可以有能力通過國際媒體向全世界展示暴徒嘅真面目,包括如何連老人家婦孺都會暴打圍摳、將民居商場民生交通樞紐大肆破壞、四處暴力恐嚇消滅大眾聲音...下删一萬字;如果得一萬幾千暴徒加黃絲(俾盡一百萬人好未?!)上街,即係話至少有85%市民係無支持,呢1成人憑什麼可以厚顏無恥地以「民主」為榥子去代表真正的8-9成香港大眾?民主係「多數的統治」,依家班黃絲暴民係「專制的統治」!我都好希望俾世界睇到真相!

子爵府

所以一不做二不休,應該用緊急法立埋假新聞法,同埋造謠生事。拉去坐監同罰款。

伯爵府

以下from 連登,睇咗第一句已經好嬲,乜嘢叫必須要死?佢係邊位?4個月嚟都唔知因爲黑衣人而犯咗幾多口孽,不過我都要講,打下面呢段嘢的人只可以去地獄,而且要帶埋屋企人。

你要明白呢個的士佬係必需要死, 佢係蓄意踩行油門撞落去, 係謀殺, 佢哋係咁制止手足獅鳥, 我係想講呢三個人唔理乜野居心,或者係唔想我哋打死人都好, 你地從來都唔係同路人, 你阻止我哋手足伸張正義 , 點解我會話我哋係伸張正義呀? 因為呢條的士佬最後一定唔會受到追究, 我哋一定要製裁佢, 你哋三個左膠, 就係阻止我哋彰顯公義...

侯爵府

黃人果然"能人所不能"的賤格!幸好,不同的片源在weibo 也有backup! (包括垃圾消防見死不救)

男爵府

抄自BK

請大家留底同廣傳

片段影到係暴徒打開車門襲擊司機先,才令的士失控
拍片外籍人士説: they are breaking the taxi

所以,暴徒咪毀人車cam, 消滅罪証

https://www.facebook.com/groups/ ... 46288209943?sfns=mo

補充內容 (19-10-7 00:56):
https://www.baby-kingdom.com/for ... &extra=page%3D1

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

所以我地呢代好重要
要記清事實
下一代要知道真相
歷史不容改編

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

網上有人流放23歲斷腳相,不過係假

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

回覆樓主:

tko個fb專頁真係睇到人都癲

大宅

月希 發表於 19-10-6 23:42
好多黃絲唔睇新聞只睇網聞的
大把人信
fb不停傳

係, 好恐怖。

所以,希望大家見到這些不實的真相,幫手分享真相,等班黃媒唔好甘猖狂

大宅

Chakhk 發表於 19-10-7 02:27
係, 好恐怖。

所以,希望大家見到這些不實的真相,幫手分享真相,等班黃媒唔好甘猖狂

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

咁都噏得出?正x街
\\(^o^)//

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

可怕 有人用車站牌&鎚仔打佢

首頁

尾頁

跳至