時事熱話

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

即係而家邊個惡就大哂了,香港真可憐,有班死黑衣人,死暴徒,恐怖份子,鬼唔望你地無好下場,類幾代...幾世都無好下場,獲獲比警察拉,世世代代都係坐監...恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜

男爵府

kiwilau 發表於 19-10-7 20:21
點解d人成人咁架,扭曲晒事實。如果唔係佢地非法阻街,如果唔係非法地打爛商店,非法搶劫東西,如果唔係非法剎 ...
係呀,好SAD,佢地將前人辛苦創造既香港一下子打誇了,而且仲惡人先告狀,個個當自已係革命先鋒.

子爵府

應該全是黑景 唔係撞到黑景麼又話全部係黑景扮既

珍珠宮

hoforum 發表於 19-10-7 20:56
第一,你又知佢政見同唔同?
第二,如果你架車比同你一樣政見的喪屍圍住打,d喪屍拉你落車想咬你,你會點做 ...

複式洋房

andy106 發表於 19-10-7 03:30
理性點吧司機大佬!

https://mobile.twitter.com/dalj_k/status/1180786423491776512?s=19

乜人死呀 識唔識字㗎 亂乜咁寫 你估香港人全部都係智障呀

複式洋房

Think_Thank 發表於 19-10-7 21:26
撞死人!?你有沒FC啊!?有沒看下第二日ge報紙啊?!

01報紙指有3個入院情況嚴重,全部男子?!

仲買圖作個女仔斷腳
https://buyxraysonline.com/shop/car-crash/

男爵府

2024年龍年勳章

暴徒害女仔無左對腳, 害的士司機重傷, 政見不同就可以咁做嗎?

珍珠宮

開心吸收勳章

tp-windy 發表於 19-10-7 10:35
我係段片都睇到架車扭軚之前,佢個車門係打開咗,也有相片証明架車裏面有黑衣人,
文宣只係看圖作文,永遠 ...

Sorry, post錯咗!

珍珠宮

開心吸收勳章

hoforum 發表於 19-10-7 20:50
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22843367

即使佢撞到人,你憑咩去毆打佢?你有咩權去執行私刑?佢係咩情況下撞向行人路你有無調查清楚?He is innocent until proven guilty!!!

如果你認為 he deserves it, 咁6月以來無論任何人打暴徒,斬暴徒,都係 you deserve it! 因為自6月以來你地打砸搶燒,無惡不作,大話連篇,比黑社會有過之而無不及,你地比希特拉更極權,你地係不折不扣的恐怖分子,神憎鬼厭!!

男爵府

InkCartridge 發表於 19-10-9 20:16
即使佢撞到人,你憑咩去毆打佢?你有咩權去執行私刑?佢係咩情況下撞向行人路你有無調查清楚?He is innoc ...

講得沒錯,比希特拉更極權

子爵府

andy106 發表於 19-10-7 03:30
理性點吧司機大佬!

https://mobile.twitter.com/dalj_k/status/1180786423491776512?s=19

仲夠膽再post 出來比人閙,你自己放大眼遂格睇啦!衝入時的士左邊車門是打開的。你應該用良問問黑衣人做過乜嘢來。

珍珠宮

開心吸收勳章

mandysio 發表於 19-10-7 10:46
謝謝。唔知當時的士有冇車Cam, 如果有又冇被人破壞就好。點解琴日行雷唔打中個暴徒。
...

班暴徒第一時間就係毀滅證據,撞到自己人,E個鍋點揹得起?

珍珠宮

開心吸收勳章

kurocat 發表於 19-10-7 13:06
兩方都暴力升級

係黑警又好

Sorry, 警方係用武力。黑衣人暴力升級,所以警方武力升級。警方的武力升極都未達國際標準,未符合市民期望,E一點,你可以批評佢地。

珍珠宮

開心吸收勳章

Think_Thank 發表於 19-10-7 21:26
撞死人!?你有沒FC啊!?有沒看下第二日ge報紙啊?!

01報紙指有3個入院情況嚴重,全部男子?!

佢地鍾意咒詛自己人。正如個膊頭中槍的男仔,人都未死,佢地已經為佢默哀,恨不得佢快D去。

複式洋房

rabbit0616 發表於 19-10-7 13:39
據傳的士司機事件過程:
示威者:的士佬死開啦,唔好阻住我哋行街。
的士:係你哋響度阻住我啊,點走啊? ...

Web cam壞了,誰聽到他們的對話?示威者一定唔會甘寫,亦沒有藍絲在場,這對話一定是假。

[img align=left]http://b3.lilypie.com/zwr3p8.png[/img]

禁止訪問

複式洋房

InkCartridge 發表於 19-10-9 21:14
佢地鍾意咒詛自己人。正如個膊頭中槍的男仔,人都未死,佢地已經為佢默哀,恨不得佢快D去。
...

成日都想人地死,又話俾雷劈死……,你地同暴徒一樣。思想主宰身體,又話唔好私了,你D現在咪你想私了人地囉。唔該理性D。以暴易暴,嚴正執法,只會激起更多血腥暴力,問題沒解決,只有溝通和對話,才能解決困局。警察做唔到,只有特首。最好成立獨立調查委員會查哂兩邊就無爭議。
[img align=left]http://b3.lilypie.com/zwr3p8.png[/img]

珍珠宮

開心吸收勳章

MooMoo 發表於 19-10-9 22:14
成日都想人地死,又話俾雷劈死……,你地同暴徒一樣。思想主宰身體,又話唔好私了,你D現在咪你想私了人地 ...

你認為暴徒想對話咩?佢地只想政府答應,佢地唔想對話!送中條例,獨立調查委員會都只係煙幕。Even 雙普宣亦係藉囗!拉低現有的政權才是他們真正的目的!獨立宣言都講得出囗,仲有咩可以傾?警察係以武止戈,任何一個地方都是如此!

侯爵府

InkCartridge 發表於 19-10-9 21:05
Sorry, 警方係用武力。黑衣人暴力升級,所以警方武力升級。警方的武力升極都未達國際標準,未符合市民期望 ...

唉...

大宅

kellyO 發表於 19-10-9 19:42
仲買圖作個女仔斷腳
https://buyxraysonline.com/shop/car-crash/

仲要好多人信以為真先

首頁

尾頁

跳至