親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

今個暑假plan去歐洲,老公想坐Emirates,請問通常幾多月在Skyscanner 出平d既機票?現在仲係好貴。
謝謝

禁止訪問

寶石宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

幾時Promo唔知要等喎

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

點解特別想坐Emirates?
如果為咗平,Emirates 呢幾年都唔比直航平

大宅

9月買左Easter的, 係平~~~好似話通常11月可買到暑假平的, 你可留意下

大宅

回覆 Alice00 的帖子

謝謝你買Easter幾多錢?

珊瑚宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章

回覆樓主:

時間太長,搭足成日

男爵府

jonahlee 發表於 19-10-7 22:53
今個暑假plan去歐洲,老公想坐Emirates,請問通常幾多月在Skyscanner 出平d既機票?現在仲係好貴。
謝謝 ...

我今年二月買22/8Emirates轉機去英國,近$5500

複式洋房

回覆 irischowys 的帖子

請問$5500是否已包check-in baggage?
近日發現在網上機票價錢,有些是不包的,要另外付費!

大宅

irischowys 發表於 19-10-19 12:27
我今年二月買22/8Emirates轉機去英國,近$5500
請問Emirates的座位與國泰比較,是否較濶呢?多採用邊款機,機身定嗎?

大宅

lamb2003 發表於 19-11-5 14:11
請問Emirates的座位與國泰比較,是否較濶呢?多採用邊款機,機身定嗎?

與國x 冇得比: emirates 用A380, 座位濶啲,座位用皮, entertainment system 一流, monitor 極靚,7小時行程食兩餐,再可隨時要求其他飲料和小食。國x 啲 crew, 有時按極都冇人來。

大宅

Rowena 發表於 19-11-5 15:07

與國x 冇得比: emirates 用A380, 座位濶啲,座位用皮, enter ...

好,下次要坐Emirates試下,謝謝!!

複式洋房

回覆 Rowena 的帖子

聴完你講我今年暑假更加想坐Emirates
日日都睇住skysxxxer, 但仲未見佢出offer

大宅

2019 8月 emirates 去日內瓦,2大1小 around 17000

大宅

2020勳章

lamb2003 發表於 19-11-5 14:11

Emirates A380坐過返唔到轉頭
連飛機的窗口都包桃木邊
位又舒服,又闊,電視又大,仲有free WiFi
係食物差d

伯爵府

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
chanhayee 發表於 20-1-14 09:47
Emirates A380坐過返唔到轉頭
連飛機的窗口都包桃木邊
位又舒服,又闊,電視又大,仲有free WiFi

其他機款呢?會唔會同國泰差唔多?

大宅

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
ashleymami 發表於 19-11-7 09:22
回覆 Rowena 的帖子

聴完你講我今年暑假更加想坐Emirates

今個暑假Emirates應該冇平飛
因為杜拜Expo

複式洋房

2020勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
jonahlee 發表於 19-10-7 22:53
謝謝 ...

Qatar 有特價喎!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊