時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

成日捉住 臥底 警察,打到人傷晒,咁佢地燒地鉄,燒中銀,你點解吾捉住私了?
你地曱甴,做左吾認,真係曱甴不如

大宅

kkyyn 發表於 19-10-8 06:59
成日捉住 臥底 警察,打到人傷晒,咁佢地燒地鉄,燒中銀,你點解吾捉住私了?
你地曱甴,做左吾認,真係曱 ...

如果唔係奌做曱甴,佢哋嘅特質係只有佢地係啱,鍾意做乜都得,自我感覺良好, 因為拯救緊世界

男爵府

我都有咁嘅疑問。每次做完壞事就話係警察扮暴徒做嘅,咁既然班暴徒都知掟汽油彈,打人圍毆係警察,點解唔合力捉住佢,除佢面罩,證明比全世界睇呢?就好似盲眼女咁,點解唔公開醫療報告證明係警方布袋彈射盲佢咁。真係好耐人尋味!!

大宅

呢樣我成日都講,
成日話放火破壞打人係喬裝警察做,甘其他「耳屎」應該一見有人攪事就捉住佢地黎打,打死都無得怨,0岩唔0岩聽?

子爵府

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

曱甴智慧,係咁上下!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

黃C曱甴亂Q咁講,點知真係有班低B,弱智,兼白痴信到十足十。

侯爵府

回覆樓主:

佢地咁憎警察,點解當時唔捉住佢,曱甴真係特別低B.

禁止訪問

我的育兒心得勳章

大宅

成日屈警察,禁蒙面法一出又閙爆,前後矛盾。

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

包到冚都可以話係差佬扮

公爵府

牛年勳章

孤獨旅人 發表於 19-10-8 10:50
包到冚都可以話係差佬扮

所以佢哋咪應該全力支持禁蒙面法,等啲警察臥底無所遁形囉!咁佢哋有反對!低能!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

pigletbear 發表於 19-10-8 08:15
呢樣我成日都講,
成日話放火破壞打人係喬裝警察做,甘其他「耳屎」應該一見有人攪事就捉住佢地黎打,打死 ...

所以暴徒係鬼唔係鬼,大家心裡有數

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至