自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

啱啱食咗,好抵

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

尋日買左APPLE PIE...好抵

珍珠宮

大宅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 19-10-8 11:12
回覆 Aidenlo 的帖子

大宅

flower9 發表於 19-10-9 13:24
有冇比張卷職員睇

食完先睇到個post 要遞比佢睇

子爵府

2019新春慶豚圓

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
ivy0508 發表於 19-10-8 16:15
咁好,我買嗰間要買野同只可加一個批,唔可以加兩個

可能我屋樓下企間麥當勞好靜焗,午市淨係得學生幫襯下,晚市拍烏蠅

別墅

flower9 發表於 19-10-8 10:51
M記8-11號,3蚊apple pie

Thx

大宅

回覆樓主:

thanks..

男爵府

回覆樓主:

頭先買,要counter show coupon (print screen),每張單只可買一次,staff 同我分單買,只買apple pie,不用買其他野加錢

自助機買要原價

wcpcelia    發表於 6 天前

伯爵府

回覆樓主:

芋頭批好食嗎?

男爵府

ckfamily 發表於 19-10-10 19:19
芋頭批好食嗎?
好甜

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

大宅

2019新春慶豚圓

今晚飯後甜品

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
flower9 發表於 19-10-10 19:48
好甜

唔好試