自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

大妹妹 發表於 19-10-9 12:24
做到幾時?

你要問店啦,不過店員通常都唔會答。

公爵府

回覆樓主:

Moko 79蚊時已經冇哂碼,而家有冇返貨

男爵府

大埔無擺,有無Jm報料,又一城/佐敦/旺角/尖沙咀,有無貨?thx

大宅

2019勳章

葵芳新都會落晒閘無開

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

liy7239 發表於 19-10-8 21:03
上次$79買咗2件

79 2件好過 59一件,點解唔開心?

子爵府

2019新春慶豚圓

kaheiboy 發表於 19-10-8 16:56
Popcorn店見到

子爵府

evip 發表於 19-10-9 20:17
79 2件好過 59一件,點解唔開心?
係$79/件嗰時買咗2件,我表達唔好

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

男爵府

醒目開學勳章

上兩個禮拜79買咗兩件

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
多謝報料,昨天荃新天地買左一件試下。剩返好少,多數s碼,顏色都好少選擇了

wcpcelia    發表於 7 天前

伯爵府

kinsue 發表於 19-10-10 10:07
多謝報料,昨天荃新天地買左一件試下。剩返好少,多數s碼,顏色都好少選擇了
...

見咁多jm搵唔到,不如入U記App 有貨先去買,唔洗白行。
今早App見門市仲有貨(要睇吓邊區近自己),希望大家都買到心頭好。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

伯爵府

回覆樓主:

好著?會唔會唔夠大,著著下扯咗上去?唔好笑人,因為未試過。
Minniemouse:-P

珍珠宮

creambb 發表於 19-10-9 13:44
Moko 79蚊時已經冇哂碼,而家有冇返貨

全部都係xs

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

kaheiboy 發表於 19-10-8 16:56
Popcorn店見到

男爵府

minniemouse 發表於 19-10-10 10:34
好著?會唔會唔夠大,著著下扯咗上去?唔好笑人,因為未試過。

另想知 push 得好嗎?

男爵府

回覆樓主:

九龍灣得xs, s, m碼

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

抵呀

大宅

2019勳章

kaheiboy 發表於 19-10-10 10:25
見咁多jm搵唔到,不如入U記App 有貨先去買,唔洗白行。
今早App見門市仲有貨(要睇吓邊區近自己),希望大 ...

請問係咪可以用app買架?

伯爵府

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
cocolee1689 發表於 19-10-10 23:15
請問係咪可以用app買架?

係呀,我見如果指定送貨點已經冇,但自取仍有部份店有碼(唔齊),你可以自己選擇邊間店取(當然間店要有貨先得,網上付款後幾日後到店取)。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊