使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

真心覺得好煩好煩好煩,成日跳黎跳去,想問個設計目的係什麼呢?其實已經好討厭,根本連個廣告都唔想睇,遲下連個親子王國都唔想睇

男爵府

agree,見到個標題準備kick入去睇,突然閃一閃,又要拉上拉下再搵過

男爵府

2019勳章

正想講,超煩,閃到眼都花

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

chichingmama 發表於 19-10-8 17:58
真心覺得好煩好煩好煩,成日跳黎跳去,想問個設計目的係什麼呢?其實已經好討厭,根本連個廣告都唔想睇,遲 ...

agree super annoying

大宅

所以我用website版

侯爵府

成日睇緊post但跳黎跳去

子爵府

2019新春慶豚圓

超煩,我完全唔想再上bk,彈到我頭都暈埋,不停咁彈你估我會睇廣告嗎?

男爵府

chichingmama 發表於 19-10-8 17:58
真心覺得好煩好煩好煩,成日跳黎跳去,想問個設計目的係什麼呢?其實已經好討厭,根本連個廣告都唔想睇,遲 ...

同感,真係好煩

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

有廣告唔緊要,明白同可以接受,但真係好煩,睇睇下係咁跳來跳去,跳到眼花

管理員

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

各位

程式開發員正努力改善廣告的呈現方式,不便之處,敬請原諒!

管理員

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

你好,BK iPhone app v3.10.2 已推出,是次版本已調整廣告顯示方式,現可於 App Store 內更新,不便之處,請見諒 !

大宅

特派員 發表於 19-10-18 11:22
你好,BK iPhone app v3.10.2 已推出,是次版本已調整廣告顯示方式,現可於 App Store 內更新,不便之處, ...

謝謝

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊