使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

又狂彈廣告,部機又熱辣辣,超趕客

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

我覺得係iPhone至會有呢個問題,我依家用Android完全無呢個現象

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

超煩!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

各位

程式開發員正努力改善廣告的呈現方式,不便之處,敬請原諒!

大宅

特派員 發表於 19-10-9 10:14
各位

唔該再努力點,再甘搞落去,我要delete bk app啦!!!受夠了,超級無敵差的用戶體驗。。。。。。從來無試過一個app甘樣彈廣告。。。。。。再睇人都顛!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

特派員 發表於 19-10-9 10:14
各位

請問你們偉大的團隊幾時會修復完這個問題?

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

Toni_22 發表於 19-10-14 21:01
唔該再努力點,再甘搞落去,我要delete bk app啦!!!受夠了,超級無敵差的用戶體驗。。。。。。從來無試 ...

非常同意認同

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

致 iPhone App 用戶:

我們已知悉 BK iPhone app 3.10.0 及 3.10.1 的廣告呈現方式問題,應用程式開發員正努力搶修中,完成後會盡快推出更新版本。由於Apple審批上架亦要一定時間,請各位用戶耐心等候。

現時受上述版本影響的用戶,我們建議嘗試減慢滑動頁面的速度,從而減低瀏覽時所帶來的影響。

造成各位之不便,我們謹此致歉!

首頁

尾頁

跳至