時政擂台

跳至

首頁
12345...16

尾頁

侯爵府

MimiChun 發表於 19-10-9 08:32
回覆 wai4919 的帖子

唔該你們看清楚啦,黑警扮示威已是公開的秘密。

呢段片真係好難解釋

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

緊係啦,未掂到都話你打佢呀

子爵府

開心吸收勳章

如果你認為係,都叫你班黑記,黑律師去告這條片那個警察。暴徒捉他出來, 人證物證俱在,告上法庭。

Fb大把暴徒行為影片, 個個幪面,現在支持不蒙面,咁警方屈唔到暴徒law

一 蒙面破壞,黑衣士捉人呀。唔該

珍珠宮

2019新春慶豚圓

韋琦 發表於 19-10-9 07:54
黑口罩市民,坐港鐵係唔洗迫的,因為附近d人彈開哂。

梗係啦,一個唔好彩得罪黑口罩人,隨時比人圍毆。

正常,怕佢地隨時發作

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

MKma 發表於 19-10-9 08:22
我四、五月時淘咗一盒普通黑色口罩但一直未用過,一向慳家嘅我,已在9月中把全盒口罩掉落垃圾桶! :thinking ...

我又係,4月去台灣,呀女買左幾盒黑口罩,話韓星都帶好型,點知6月開始唔比佢帶,之後佢自己掉晒!寧願浪費都唔要同班野一樣

珍珠宮

2019新春慶豚圓

好奇怪,彷彿好似從來冇睇過臥底片或是無間道,不得不說毒果洗腦係掂嘅

男爵府

2019新春慶豚圓

因為…………

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

loklok148    發表於 19-10-22 23:27
jessica0768    發表於 19-10-9 11:46
tibetlee13    發表於 19-10-9 10:41

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

goo_littlebb 發表於 19-10-9 08:34
黑警扮示威者,咁示威者就無破壞?既然俾你地影到,你地咁愛香港點解唔阻止?之後先嚟審有用?
...

咩你無睇過無間道, 唔知有卧底呢樣野? 警察被指派為卧底扮示威者, 目的係打擊罪案發生, 非常合情合理~~如果班暴徒唔係身有屎, 駛咩驚卧底?

如果你唔知咩叫卧底, 可以睇下無間道.....佢有三集的, 你第一集睇唔明, 可以睇第二集, 第二集睇唔明, 可以睇埋終極篇~~

男爵府

2019新春慶豚圓

韋琦 發表於 19-10-9 07:54
黑口罩市民,坐港鐵係唔洗迫的,因為附近d人彈開哂。

梗係啦,一個唔好彩得罪黑口罩人,隨時比人圍毆。

有日返屋企途中,亞仔尊登喺d坑渠蓋上面行,爸爸叫佢行番過黎,仔問點解,爸爸話:因為有老鼠....(隔左一秒)同埋蜘蛛
我覺得怪怪地,望一望去老公嗰邊,原來岩岩有三個黑衫黑口罩喺佢隔離經過,其實佢本身想講老鼠曱甴,但見到佢地即刻轉成蜘蛛
好彩老公冇講出口,否則唔比人打都點相

榮盛    發表於 19-10-9 22:43

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

擲汽油彈、縱火、打人、掟磚全部警察做,
黑人全部係好人,
無辜受害者……是嗎?

請你fack check下,吾好睇D剪頭剪尾的片段!!!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

華華子 發表於 19-10-9 08:40
咩你無睇過無間道, 唔知有卧底呢樣野? 警察被指派為卧底扮示威者, 目的係打擊罪案發生, 非常合情合理~~如 ...

你好似回覆錯左
我不是幫口罩黨架
我係負責掃曱甴的

伯爵府

2019新春慶豚圓

忌廉寶寶 發表於 19-10-9 08:41
有日返屋企途中,亞仔尊登喺d坑渠蓋上面行,爸爸叫佢行番過黎,仔問點解,爸爸話:因為有老鼠....(隔左一 ...

你老公反應好快

我都怕黑口罩,見到黑衫黑褲都會警覺

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

pollyly 發表於 19-10-9 08:35
呢段片真係好難解釋

如果係真仲唔執到寶咩 , 曱甴即時吹雞大包圍衝入去 , 點會只係FB 出圖得個 up 字

禁止訪問

大宅

其實大家市民分辨到邊的是真暴徒,不會誤會其他戴口罩的人

tibetlee13    發表於 19-10-9 11:19

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

正常反應

珍珠宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章

回覆樓主:

唔好講黑口罩
我尋日食早餐,
隔離個男仔由頭黑到落尾
我幾想去第2到坐

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

goo_littlebb 發表於 19-10-9 08:43

你好似回覆錯左

哈哈哈, sorry, 回覆錯了

侯爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

http://news.tvb.com/local/5d517f19e60383f37847531f/警方承認有警員喬裝示威者-指警員行動中無挑起事端

報紙新聞有講,警方已經係記者會承認有警員喬裝示威者捉人,但佢哋係無做挑釁或不法行為,你嘗試站在警察立場想想,用這個方法捉破壞香港的人總易過去追九條街捉佢哋。我明白你有自己政治立場,但你也不想示威者破壞香港各區設施、燒地鐵吧!如果你也不想香港爛熔熔,黃人藍人也不是對立的,只要大家有共同目標不破壞香港。

大宅

點解要破壞mtr? 記得721及831嗎?
點解要行出來?

點解大學生及中學生要在校園示威抗議?得閒無野做?4個月啦!

原來只是遊行的,未到申請的時限就放催淚彈?!即是我們無晒自由!

下一代出聲,只想對將來的生活還有僅存的希望。

他們後生仔不是應該日日讀書、打機、拍拖、出街看戲嗎?

咁熱血只因為他們反叛?

三十幾歲、四十幾歲、五十幾歲、六十七十歲,及八十幾歲都出來遊行,點解? 懇請你們不論立場諗下,唔該!

凡事都有原因,因果吖!

首頁
12345...16

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊