時政擂台

跳至

首頁
45678...16

尾頁

大宅

畀面勳章

佢哋呢幾日文宣緊全港口罩日,而家佢哋仲鬧緊自己人都唔帶(emoji)睇連燈班人真係好好笑

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

韋琦 發表於 19-10-9 07:54
黑口罩市民,坐港鐵係唔洗迫的,因為附近d人彈開哂。

梗係啦,一個唔好彩得罪黑口罩人,隨時比人圍毆。

唔會喎!今日先見有個黑口罩女仔企喺巴士落車門, 明明大把位, 硬係企門口阻路, 我落車時用袋頂一頂佢

男爵府

著到全黑又戴黑口罩果D我會避開,反而戴藍色或白色口罩果D我唔會避囉

大宅

2019勳章

呢兩日我見兩個帶韓國黑口罩都係著熱褲/短裙嘅肥婆可能想標奇立異吸引異性

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

黑衫最係啦

大宅

正常丫!如果幾個一堆,仲得人驚

大宅

2019勳章

我都會走開,覺得佢哋係邪惡的曱甴。他們已經不配做人。濺過紅衛兵,恐怖過日本軍進城

水晶宮

MimiChun 發表於 19-10-9 08:32
回覆 wai4919 的帖子

唔該你們看清楚啦,黑警扮示威已是公開的秘密。

睇完條片代表啲咩?
假設佢地喺警察,佢地破壞緊咩?

大宅

2019勳章

回覆樓主:

屋企附近見到一兩個黑口罩人,行過背後係咁俾街坊啊叔話「呢d咪曱甴囉」佢地人少唔敢發難

伯爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tumpling 發表於 19-10-9 08:59
其實俾人攪既都係中銀建行
仲有大把atm有錢㩒
citi scb 完全冇問題wor...

已經唔係邊到撳錢問題啦,點解無端端鬧人。

水晶宮

2019勳章

韋琦 發表於 19-10-9 07:54
黑口罩市民,坐港鐵係唔洗迫的,因為附近d人彈開哂。

梗係啦,一個唔好彩得罪黑口罩人,隨時比人圍毆。

壞人的表示

水晶宮

2019勳章

ewater 發表於 19-10-9 08:30
戴口罩嘅人就係鍾意你哋怕佢、驚佢,佢就好有英雄、大佬嘅憂越感,佢哋點會心虛,殺人放火都唔驚嘅人,會心 ...

Agree , 仲威添

複式洋房

MimiChun 發表於 19-10-9 08:32
回覆 wai4919 的帖子

唔該你們看清楚啦,黑警扮示威已是公開的秘密。

原來係地鐵公司都有曱甴,睇黎地鐵公司要大掃除

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

尋日有個黑口罩男子喺後面,勁驚條友忽然打人!

男爵府

toyocat 發表於 19-10-9 09:55
已經唔係邊到撳錢問題啦,點解無端端鬧人。
佢個故仔真定假冇人知
所以唯一可以做既係建議做多D有建設性既野
減少淚氣

MimiChun    發表於 19-10-9 10:15

大宅

睛靈勳章

baby7 發表於 19-10-9 08:29
我地呢d守法的普通市民真好真係好好好慘
佢地搞到比佢地憎恨嘅共產黨更專制、更極權 ...

最憎果d 自稱「和理非 」到現在仲支持曱甴暴徒

MimiChun    發表於 19-10-9 10:14

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有一晚揸車送家姐返屋企, 有一班黑衣中學生進行各區拖手仔活動 拎住螢光棒.拖手仔過馬路
迎面2母女見到黑衣人急急腳咁走... c6 話: 個媽媽一邊遮著個女對眼, 一邊搏命走

大宅

回覆 sandylaw 的帖子

咁呢個POST呢?
23歲女仔遊行有罪嗎? 點解要她終身坐輪椅?

司機撞完人仲有52萬獎金,咁其他人咪有樣學樣,週街打人??? 太暴力啦!
https://www.facebook.com/110776013598523/posts/137750654234392/

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

佢地好明顯係有病!

大宅

2019新春慶豚圓

ewater 發表於 19-10-9 08:51
http://news.tvb.com/local/5d517f19e60383f37847531f/警方承認有警員喬裝示威者-指警員行動中無挑起事端
...

講得太好! 一直都有疑問,無論咩色都冇問題架,甘本可以並存。但明明暴力行為已經過晒火,但黃人都仲係死撑,香港攪到咁好開心咩?

首頁
45678...16

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊