夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

早兩日同佢傾傾吓下計,一齊用電話想搵一張相睇下,見到個video係個廁所門口影,仲問佢仲咩偷影我。

打開睇,原來我搞錯左,係一個我識得既女人既背面,著住件透視睡衣,下身無著野,個video係佢笑住叫佢轉身俾佢睇。

好心痛。

我吾知可以點做,我send左個video俾自己,重覆重覆咁睇。我辛苦。我可以點做。

我六年前因意件不合同前夫離婚,做左咁多年單親媽咪,無唸過拍拖,不停返工搵錢養家。上年俾我認識佢,以為終於可以有個依靠,點知咁。

好辛苦。 為面子在人前父母前呀囡前扮無事,好辛苦。

唯有係呢度發洩下

男爵府

回覆樓主:

錯嘅唔係你唔需要怕無面,父母亞女知道會心痛你,佢哋只想你揾個錫你嘅人,如果辛苦就離開,除非你生活上經濟上依靠佢

子爵府

回覆 Dreamypig123 的帖子

佢同你一齊睇VIDEO, 佢反應?

大宅

咁佢有甚麼解釋呢?那個女人是你c6的朋友?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Dreamypig123 發表於 19-10-9 08:31
早兩日同佢傾傾吓下計,一齊用電話想搵一張相睇下,見到個video係個廁所門口影,仲問佢仲咩偷影我。

打開 ...

你打算…………?
不要從別人的嘴裡去認識我

別墅

Yee_ng 發表於 19-10-9 09:07
錯嘅唔係你唔需要怕無面,父母亞女知道會心痛你,佢哋只想你揾個錫你嘅人,如果辛苦就離開,除非你生活上經 ...

個心仲好掛住佢,覺得自己好犯賤,我財政獨立,但係真係愛上左佢,想原諒佢,但個心又好不份气

別墅

Money媽 發表於 19-10-9 09:22
回覆 Dreamypig123 的帖子

佢同你一齊睇VIDEO, 佢反應?

話無搞佢,搞吾到,唉

別墅

chukamchun 發表於 19-10-9 10:22
咁佢有甚麼解釋呢?那個女人是你c6的朋友?

其實呢個女人係佢識我前識得既,同我一齊之後話無再見。之前俾我發現佢地仲有聯絡,我約個女人出黎傾計,以為佢會睇諒我吾搞我男友,點知咁

別墅

crystal媽咪 發表於 19-10-9 10:58
你打算…………?

我都吾知,好想返去同佢一齊當無事,但係又點可以當無事呢。 呢幾日喊到都吾知自己想點

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Dreamypig123 發表於 19-10-9 11:05
我都吾知,好想返去同佢一齊當無事,但係又點可以當無事呢。 呢幾日喊到都吾知自己想點
...

翡翠宮

Dreamypig123 發表於 19-10-9 11:04
其實呢個女人係佢識我前識得既,同我一齊之後話無再見。之前俾我發現佢地仲有聯絡,我約個女人出黎傾計, ...

下,你真係胡思亂想

男爵府

著住件透視睡衣,下身無著野,個video係佢笑住叫佢轉身俾佢睇。

咁既情況叫無攪到/攪唔到,信不信由你,你如果真係可以放底還好,否則勸你長痛不如短痛,不過呢個男人都唔係太著緊你。

男爵府

Dreamypig123 發表於 19-10-9 11:02
個心仲好掛住佢,覺得自己好犯賤,我財政獨立,但係真係愛上左佢,想原諒佢,但個心又好不份气
...

佢個心如果係你度又點會容許事情發生,無搞到又會留短片?因為離過婚再愛唔容易,所以你才更傷,但呢個唔係對你好,咪騎牛揾馬囉

別墅

crystal媽咪 發表於 19-10-9 11:10
睇到你上面回覆其他人話冇搞到、搞唔到,其實都想出軌,又或者只係那一個無搞到。

睇你自己想點,係我嘅 ...

我知,亦都不停同自己講吾好心軟,但係一見到佢電話打黎又好掛住佢

別墅

ricky0223 發表於 19-10-9 11:18
著住件透視睡衣,下身無著野,個video係佢笑住叫佢轉身俾佢睇。

咁既情況叫無攪到/攪唔到,信不信由你,你 ...

我都知,佢咁講都當我白痴,但係個心仲未可以即時放低佢,唉

寶石宮

Dreamypig123 發表於 19-10-9 11:26
我知,亦都不停同自己講吾好心軟,但係一見到佢電話打黎又好掛住佢

別墅

Yee_ng 發表於 19-10-9 11:25
佢個心如果係你度又點會容許事情發生,無搞到又會留短片?因為離過婚再愛唔容易,所以你才更傷,但呢個唔 ...

對的,我一唸起佢就睇返條片,聽到佢個笑聲個心就會好痛

大宅

登樓主心痛......

但我睇BK JM成日講,好少男人偷食開唔食.....

提出冷靜下,掉淡D再走

子爵府

Dreamypig123 發表於 19-10-9 11:28
對的,我一唸起佢就睇返條片,聽到佢個笑聲個心就會好痛

請容許我給一點評語吧! 如果我第一次出軌, 一定唔會拍片...., 拍得片應該唔會第一次攪!

透明睡衣下面無著, 對住個咁新鮮的籮友, 軟既查KY 野點都要塞入去啦, 塞唔到另一回事, 起碼有想做愛的動機...... 唔通去畫人體圖咩....

大宅

你只站在你立場看,其他人都被你錯誤引導。
要從幾個角度分析:
作為一個離過婚帶住個女的女人,在男人心中係咩地位?男人認為一係只想玩玩,由始至終都無可能一齊。一係已經下定決心不顧一切去愛,但內心很痛苦,包括看到你的女兒,想到你的前夫,即使付出再多也只能排你女兒的後面,為了平衡心理,要麼他也離過婚有仔女,要麼你更寬容成熟地接受他比較多的缺點。
以你所指的片段到底係最近影還是很久以前的呢?男人是在回未美好的回憶中,你要做的是做更多更好的回憶讓他淡忘和別人的過去。要是最近才偷食而影的則表明他很可能對你只是玩玩而已。
你之所以痛苦因為你真係愛他。比起你對他的愛,你是愛女兒多些還是他多些?他能否給你想要的生活?

首頁

尾頁

跳至