親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Wendy1017 發表於 19-10-16 16:38
我都睇緊出年4月但唔敢落手, 因有朋友喺hk airline做, 佢都叫我唔好買遠期, 講真就算有保險, 到時去唔到都 ...

我一早買左4月30日,前幾日買埋中銀保險,唔駛訂酒店,租車可免費取消,去唔到都唔會太失望

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yuensiu 發表於 19-10-19 10:52
都平呀!我最近買左peach 18/12-22/12去,買埋每程40kgs行李,2大2小$36xx
太平忍唔住買左。

幾年前聖誕去沖繩兒童王國有人造雪玩,不過要喺正聖誕前後日子,你到時可留意下

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

Lqueenie 發表於 19-10-19 12:23
幾年前聖誕去沖繩兒童王國有人造雪玩,不過要喺正聖誕前後日子,你到時可留意下
...

我上次無去兒童王國,今次會留意下諗住21/12去,因d人話星期六日先多野玩
我老公要求再去round 1 玩
同埋book左diy雪糕

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Lqueenie 發表於 19-10-19 12:19
我一早買左4月30日,前幾日買埋中銀保險,唔駛訂酒店,租車可免費取消,去唔到都唔會太失望
...

怕到時去唔到,小朋友會失望

珍珠宮

Wendy1017 發表於 19-10-31 18:03
怕到時去唔到,小朋友會失望

我唔會同小朋友講住 我5月買左機票,佢地到而家都唔知。我有時會出發前幾日先同佢地講

子爵府

Lqueenie 發表於 19-10-31 18:11
我唔會同小朋友講住 我5月買左機票,佢地到而家都唔知。我有時會出發前幾日先同佢地講
...

因為今次約埋奶奶同姑仔表弟去,大家都希望出發到,我都想坐hk airline ,有電視玩下小朋友冇咁悶,而家惟有等下peach同express

珍珠宮

Wendy1017 發表於 19-10-31 18:19
因為今次約埋奶奶同姑仔表弟去,大家都希望出發到,我都想坐hk airline ,有電視玩下小朋友冇咁悶,而家惟 ...

你諗住幾時去?

子爵府

Lqueenie 發表於 19-10-31 19:29
你諗住幾時去?

4月

珍珠宮

Wendy1017 發表於 19-10-31 18:19
因為今次約埋奶奶同姑仔表弟去,大家都希望出發到,我都想坐hk airline ,有電視玩下小朋友冇咁悶,而家惟 ...

hk airline有電視咩? c6暑假坐hk airline由鹿兒島回港,冇電視

子爵府

Lqueenie 發表於 19-10-31 20:21
hk airline有電視咩? c6暑假坐hk airline由鹿兒島回港,冇電視

冇咩?佢唔係廉航喎

珍珠宮

Wendy1017 發表於 19-10-31 20:28
冇咩?佢唔係廉航喎

佢唔係廉航,但可能機程短所以冇,連飛機餐都係得盒snack box

cx飛台中同高雄都冇電視

子爵府

Lqueenie 發表於 19-10-31 20:36
佢唔係廉航,但可能機程短所以冇,連飛機餐都係得盒snack box

cx飛台中同高雄都冇電視

吓,咁真係坐express 好過,CX我之前去台北都有電視

珍珠宮

Wendy1017 發表於 19-10-31 20:41
吓,咁真係坐express 好過,CX我之前去台北都有電視

我岩岩今年坐過cx去台北台中高雄,得台北先有電視

我今晚問多次c6先,因為我地坐hk express, 佢自己坐hk airline

子爵府

Lqueenie 發表於 19-10-31 20:42

我岩岩今年坐過cx去台北台中高雄,得台北先有電視

咁真係坐廉航好過,行李同飛機餐又可以另加,只係有電視小朋友可以打發下時間

珍珠宮

Wendy1017 發表於 19-10-31 20:46

咁真係坐廉航好過,行李同飛機餐又可以另加,只係有電視 ...

哈哈,原來我搞錯左,我地係暑假坐hk express同hk airline去鹿兒島,如果去沖繩我就唔記得有冇電視,不過飛機餐就肯定得一個面包

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Lqueenie 發表於 19-10-31 20:49

哈哈,原來我搞錯左,我地係暑假坐hk express同hk airlin ...
我記得有喎
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 19-10-31 23:13
我記得有喎

c6話鹿兒島回程冇電視

珍珠宮

cattz288 發表於 19-10-31 23:13
我記得有喎

頭先搵過網上分享,hka飛沖繩,某d機有電視某d冇

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Lqueenie 發表於 19-11-1 00:09
頭先搵過網上分享,hka飛沖繩,某d機有電視某d冇

噢!原來係咁
放下自在

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Lqueenie 發表於 19-10-31 20:21

有丫,上年暑假搭去東京有電視喎,不過啲戲好舊下囉

首頁

尾頁

跳至