在職全職

跳至
[全職媽媽] 做sales系極限工作

首頁

尾頁

禁止訪問

翡翠宮

katieg1597 發表於 19-10-9 09:56
日日企足八個鐘 執貨執到手軟 講野sell客又無停口 遇上減價 感謝祭真係做到成隻狗甘 ...

我返左3日做推介类似。又要sale又要企。第一次做0售。真辛勞工。感覺辛勞过做保安(估計)。

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

翡翠宮

回覆樓主:

所以我多人宁願去做8~9小時保安算。

禁止訪問

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

辛苦曬

禁止訪問

伯爵府

katieg1597 發表於 19-10-9 09:56
日日企足八個鐘 執貨執到手軟 講野sell客又無停口 遇上減價 感謝祭真係做到成隻狗甘 ...

呢個行業,我做左10幾年了,真係超辛苦,但幸運的是,同事8成都好好。
掙扎左好耐⋯⋯好耐⋯⋯
終於1年前幾前,離開左,
主力凑仔,教功課,安排屋企一切事(除左家務,有工人)。
因為我比較節儉,都儲到$,老公份糧普通,
我地唔算大使,様樣精打細算,但應有的都有。
我想搵份part time 做,但真的好難搵到,時間地方可以配合照顧小朋友,所以仍找尋中。

而家非常時期,零售業已慢慢蕭條,
保住份工緊要,再規劃吧

首頁

尾頁

跳至