使用意見

跳至

首頁

尾頁

別墅

昨日update 了BK Apps之後,D廣告在版面中Sir上Sir落,睇睇吓嘅post突然唔知Sir咗去邊,要不停上下再找,個App根本就用唔到,不是習慣適應嘅問題啊!強烈要求馬上跟進!

大宅

贊成!超難用!唔知改嚟做乜

特派員  你好,v3.10.2已推出,請更新後再嘗試,謝謝!  發表於 19-10-18 16:29

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 大廚勳章

twobigeyes 發表於 19-10-9 12:49
昨日update 了BK Apps之後,D廣告在版面中Sir上Sir落,睇睇吓嘅post突然唔知Sir咗去邊,要不停上下再找,個 ...

完全唔關唔適應事

佢搞到我隻眼都花晒。。。跳上跳落又放大有宿世。。特別係有個小朋友嘅廣告一陣間又出現放大左。。跟住明明想睇嗰條post就唔見咗
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

seaheart88 發表於 19-10-9 14:13
完全唔關唔適應事

佢搞到我隻眼都花晒。。。跳上跳落又放大有宿世。。特別係有個小朋友嘅廣告一陣間又出 ...

完全同意,睇到頭暈。

特派員  你好,v3.10.2已推出,請更新後再嘗試,謝謝!  發表於 19-10-18 16:30

管理員

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

twobigeyes 發表於 19-10-9 12:49
昨日update 了BK Apps之後,D廣告在版面中Sir上Sir落,睇睇吓嘅post突然唔知Sir咗去邊,要不停上下再找,個 ...
你好,BK iPhone app v3.10.2 已推出,是次版本已調整廣告顯示方式,現可於 App Store 內更新,不便之處,請見諒 !

別墅

特派員 發表於 19-10-18 11:22
你好,BK iPhone app v3.10.2 已推出,是次版本已調整廣告顯示方式,現可於 App Store 內更新,不便之處, ...

好的,謝謝!

別墅

特派員 發表於 19-10-18 11:22
你好,BK iPhone app v3.10.2 已推出,是次版本已調整廣告顯示方式,現可於 App Store 內更新,不便之處, ...

Del

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊