自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

終於等到 要用微信/支付寶比錢
Scan圖上qr code就睇到詳情

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 7 天前
ada0707    發表於 7 天前
Cheuk2012    發表於 19-10-9 22:06

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我一路都有關注,亦買過幾次,漢拿山等左好耐喇!多謝報料

翡翠宮

回覆 janice1226 的帖子

謝謝分享

別墅

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

男爵府

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
janice1226 發表於 19-10-9 18:54

合成肉,怕怕

大宅

09daisydaisy 發表於 19-10-10 08:35
合成肉,怕怕

你食過? 有研究過?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

建議先睇大眾點評

男爵府

janice1226 發表於 19-10-10 13:49
你食過? 有研究過?

有睇过相关资料

子爵府

janice1226 發表於 19-10-9 18:54

謝分享、但六日要訂枱及只限20枱,樓主有冇試過六日去食,thanks!

大宅

kayen 發表於 19-10-10 20:43
謝分享、但六日要訂枱及只限20枱,樓主有冇試過六日去食,thanks!

我都係岩岩買, 不過諗住平日去食。 有jm擔心既就睇左食評先買, 人人接受程度唔同

子爵府

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

食評都睇唔到d咩…不過我都食过,冇試过可試下

大宅

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊