親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

微信有個悅周邊網站有好多特價coupon,而家賣緊酒店年卡,¥888 可住10晚酒店,有3間喺惠州可以揀,唔知有無人買過?

https://wx.yuezhoubian.com/rushDetail?productId=11006

https://kknews.cc/zh-hk/travel/569ga8k.html

複式洋房

回覆 三棵樹 的帖子

我買左

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

成功BOOK到嗎?

複式洋房

回覆樓主:

男爵府

mandy_wwx 發表於 19-10-10 11:45
回覆 三棵樹 的帖子

我買左

我驚有伏,唔敢買住,其實都想買
睇過啲酒店,應該惠州嗰幾間比較近
陽江嗰間有點遠………
同埋見有啲本地團有住呢幾間酒店

子爵府

回覆 mandy_wwx 的帖子

請問點買

禁止訪問

Xmas吸收勳章

男爵府

我驚有伏,唔敢買住,其實都想買
克盡已能.參予義工.盡展所能!

男爵府

Sanmango 發表於 19-10-10 16:46
回覆 mandy_wwx 的帖子

請問點買

Wechat入面關注" 悅周邊",除左酒店,有好多飲食coupon買,而家有漢拿山 ¥9.9 買 ¥100代用券…………但係大前提係你要有喺香港收到短信嘅國內已實名電話号碼,因為買完會即刻send 個使用碼嘅sms俾你

子爵府

回覆 三棵樹 的帖子

Thanks a lot

首頁

尾頁

跳至