論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題所問。其他的我都一文唔少都會比,這個交通膳食津貼是否需要?她唔返印尼。

禁止訪問

侯爵府

vanillara 發表於 19-10-10 08:24
如題所問。其他的我都一文唔少都會比,這個交通膳食津貼是否需要?她唔返印尼。 ...

如果唔續約,佢可以唔返印尼咩?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

ckfamily 發表於 19-10-12 21:35
如果唔續約,佢可以唔返印尼咩?
可以架。 但佢唔返印尼佢嘅事, 機票一定要比。 但一定要証明工人收咗機票。

但工人一定要離開香港境。 可去澳門或去深圳打個轉再入番香港境。 因當時我件偷野印siti, 就係咁, 佢來我度上工後, 告日假去深圳打個轉。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

vanillara 發表於 19-10-10 08:24
如題所問。其他的我都一文唔少都會比,這個交通膳食津貼是否需要?她唔返印尼。 ...
你工人完約唔續, 你比人工, 大假, 機票, $100 travelling. 走個日計清, 就得。 唔使比其他野。

首頁

尾頁

跳至