潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

香港買唔到,朋友幫忙響意大利買到,雖然都係冇黑色同黑藍,但買左經典色杏黑,之前問過香港冇呢隻色
但有冇JM可以分享一下淺色袋點保養清潔,因為用開深色,第一次買淺色袋。

ada0707    發表於 19-10-11 09:02
ctsss    發表於 19-10-11 08:14
Cheuk2012    發表於 19-10-10 22:04

珍珠宮

Joey8 發表於 19-10-10 09:33
香港買唔到,朋友幫忙響意大利買到,雖然都係冇黑色同黑藍,但買左經典色杏黑,之前問過香港冇呢隻色:excit ...

伯爵府

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

CherylMaMa 發表於 19-10-10 09:34

多謝

複式洋房

回覆樓主:

Classic

子爵府

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

靚喎

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

wcpcelia 發表於 19-10-10 11:05
靚喎

多謝

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

公爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

我有個同你一樣嘅杏色Gabrielle 不過我個係hobo ,我每次見到污糟咗我浄係用一邊帶濕嘅paper towel 打圈咁抹吓佢然後用另一邊乾嘅印吓就可以好casual

琥珀宮

回覆 Joey8 的帖子

Very nice

男爵府

珍珠宮

ungela914 發表於 19-10-10 19:49
我有個同你一樣嘅杏色Gabrielle 不過我個係hobo ,我每次見到污糟咗我浄係用一邊帶濕嘅paper towel ...

好易抹
我最擔心染色
相熟SA話呢隻色backpack香港冇,唔知真定假

珍珠宮

Cheuk2012 發表於 19-10-10 22:04
回覆 Joey8 的帖子

Very nice

Thanks

別墅

Joey8 發表於 19-10-10 22:42
好易抹
我最擔心染色
相熟SA話呢隻色backpack香港冇,唔知真定假

香港有,之前利園見過

珍珠宮

jigsaw118 發表於 19-10-11 23:42
香港有,之前利園見過

我之前淨係見過黑白色

男爵府

回覆樓主:

how much?

首頁

尾頁

跳至