自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

「提提你」wechat 2/4/6/8/10 最後今天
今日攞咗先!

「多用多賞」電子現金券的金額分別為HK$2/HK$4/HK$6/HK$8/HK$10,

只適用於香港支持WeChat Pay HK的商戶門店中消費滿HK$10/HK$15/HK$20/HK$25/HK$30使用,優惠不可兌換現金,不可用作八達通或其它儲值工具增值服務。

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thanks

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

複式洋房

2019勳章 2018復活節勳章

lockysan 發表於 19-10-10 10:07
「提提你」wechat 2/4/6/8/10 最後今天今日攞咗先

剛剛用埋

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

謝提醒

大宅

希望繼續有

大宅

回覆 SouthL 的帖子

下次應該又玩返AlipayHK

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章

請問有冇759 qr code 可以share?

大宅

firstfirst 發表於 19-10-10 14:10
請問有冇759 qr code 可以share?

唔駛share,㩒入去759度就拎到

wcpcelia    發表於 7 天前

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

用曬,謝

大宅

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章

多謝提醒.我上個星期六記得買唔記得搖,全部過晒期

大宅

我想貼圖,不過唔得
請問係咪叫用網上版先可以貼圖?
我用IOS最新版😭

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

zeru001 發表於 19-10-10 15:52
多謝提醒.我上個星期六記得買唔記得搖,全部過晒期

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊