時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

https://m.mingpao.com/ins/%e6%b8%af%e8%81%9e/article/20191010/s00001/1570638034968/%e3%80%9019%e6%ad%b2%e5%ad%95%e5%a9%a6%e8%a2%ab%e6%8d%95%e3%80%91%e5%b1%af%e9%96%80%e9%86%ab%e9%99%a2%e6%be%84%e6%b8%85%e7%94%b7%e8%ad%a6%e5%85%a5%e7%94%a2%e7%a7%91%e7%97%85%e6%88%bf%e5%82%b3%e8%81%9e-%e8%a2%ab%e6%8d%95%e5%ad%95%e5%a9%a6%e6%aa%a2%e6%9f%a5%e6%99%82%e7%84%a1%e9%86%ab%e8%ad%b7%e4%bb%a5%e5%a4%96%e4%ba%ba%e5%a3%ab%e5%9c%a8%e5%a0%b4

佢哋老屈都用吓腦,有人會FC㗎!

大宅

回覆樓主:

佢地無腦的,老屈當飯食

侯爵府

yk2 發表於 19-10-10 12:26
https://m.mingpao.com/ins/%e6%b8%af%e8%81%9e/article/20191010/s00001/1570638034968/%e3%80%9019%e6%ad ...

話產房孕婦全裸都有人信

水晶宮

2024勳章

琴晚一班黃C自high左成晚

複式洋房

yk2 發表於 19-10-10 12:26
https://m.mingpao.com/ins/%e6%b8%af%e8%81%9e/article/20191010/s00001/1570638034968/%e3%80%9019%e6%ad ...

究竟毒果成日咁樣作新聞
有冇法律條文可以控告毒果日報呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

喺連登、fb...個個講到喺現場咁,up得就up。

公爵府

回覆樓主:

黄畜講嘢又唔洗用腦,又唔洗負責任,鐘意點講都得。慘得過又大把人信。

水晶宮

說好的屯院助產士呢?

不過同被自殺案一樣,報紙再澄清都無用,仍然有人信

JD930    發表於 19-10-10 15:12

大宅

個社會不斷踢爆黃人造謠,點解黃人唔覺得醜?

男爵府

慘得過d 假新聞黃人信到十足十
原來香港咁多人無分析無智慧。。。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

根本生仔又好..檢查又好...都唔駛全裸....

根本依家D記者....
真係無話可說....

大宅

生個仔的人,一睇文章就知假啦,佢地真係好丢臉

男爵府

czl115 發表於 19-10-10 12:50
琴晚一班黃C自high左成晚

佢地曰日都自high 。

大宅

我無生過仔一睇文都知係假...點解會有咁多人信不過都好,佢肯澄清還警察一個公道

禁止訪問

伯爵府

我生左3個,私家同公立都有,從未被全棵喎。
就算check住心臟,點都會有件袍俾你著囉,同埋會驚媽媽凍親。
呢啲用黎呃未生過嘅人㗎啫。
芭芭拉

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

尋日響公海無限老屈精神!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

子爵府

回覆樓主:

其實相信大家正常人都知係假,但依家起碼知道仍有正常記者,有正常報社去報導真相,這對於社會安寧作一定作用!

香港真正需要專業記者及報社,報導事實,揭露真相!

子爵府

屯門醫院可能好快比人圍

JD930    發表於 19-10-10 15:13

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

up

首頁

尾頁

跳至