自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
好唔好用?會唔會好重身?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

好用。佢都算大把,重量都可以,唔算太重,但你想擺落個手袋仔度謝冇可能。

子爵府

回覆樓主:

好用

複式洋房

cowgirl 發表於 19-10-10 17:25
好用

請問何處有售?thanks

子爵府

Bearbear7086 發表於 19-10-10 17:26

某啲港鐵站有售賣機

大宅

回覆樓主:

好用

大宅

好用、用咗幾代款、 打風反遮都唔爛

wcpcelia    發表於 6 天前

珍珠宮

Bearbear7086 發表於 19-10-10 17:26

有d商場都有

男爵府

回覆樓主:

好用,但愈賣愈貴!

熙fi媽媽    發表於 6 天前

男爵府

boyboylo 發表於 19-10-10 19:03
好用,但愈賣愈貴!

yes, 貴左好多

水晶宮

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

oceandeepsea 發表於 19-10-10 16:57

好好用!快乾!耐用
但新款大把咗、重咗、貴咗!
我鍾意舊款多d, 但新款也照買

子爵府

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
oceandeepsea 發表於 19-10-10 16:57

哩隻牌子好用 請問你哩部機係邊區

男爵府

好用

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

kcm 發表於 19-10-10 22:26
好好用!快乾!耐用
但新款大把咗、重咗、貴咗!
我鍾意舊款多d, 但新款也照買

幾錢?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yingg92 發表於 19-10-11 00:55
哩隻牌子好用 請問你哩部機係邊區
https://www.ula-umbrella.com/zh-hk/service/branch/index.php

男爵府

太陽光唔係好隔到,落雨用就幾好

珍珠宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章

西營盤有得買

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好多人話好用,到我想買時又有人話唔好用,一直都未買

伯爵府

2019新春慶豚圓

我買過好多代, 貪佢易收, 最近買左新一代有底層防曬果款, 唔知系咪D料厚左, 難收左, 每次收都要整下先收到卷埋

子爵府

買過好多代 新一代未試過

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊