自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
請問10月有冇大日子?網頁冇寫

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

15和23號
我昨天經過,因有書要買,特登mark低左!

lan55    發表於 4 天前
wcpcelia    發表於 6 天前

伯爵府

bubu2910 發表於 19-10-11 08:33
15和23號
我昨天經過,因有書要買,特登mark低左!

thanks

子爵府

請問係咪會員有折? 幾多折? Thanks!

伯爵府

CrazyCatB 發表於 19-10-11 09:46
請問係咪會員有折? 幾多折? Thanks!

只限某幾間大眾,記得有始創,奧海城,megabox, 書,文具會員8折

子爵府

回覆 ckfamily 的帖子

thank you!

子爵府

ckfamily 發表於 19-10-11 10:38

只限某幾間大眾,記得有始創,奧海城,megabox, 書,文具 ...

請問不是會員,是否沒有折,thx

伯爵府

lcn2009 發表於 19-10-11 13:35

冇,會員先有折

侯爵府

ckfamily 發表於 19-10-11 10:38

只限某幾間大眾,記得有始創,奧海城,megabox, 書,文具 ...

我以為間間都有折添

子爵府

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
lcn2009 發表於 19-10-11 13:35

買滿$200先9折

wcpcelia    發表於 5 天前

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊