故障報告

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

seaheart88 發表於 19-10-11 17:40
。。你哋覺唔覺得啊?
你好,BK iPhone app v3.10.2 已推出,是次版本已調整廣告顯示方式及修復已知問題,現可於 App Store 內更新,不便之處,請見諒 !

瑪瑙宮

大廚勳章

特派員 發表於 19-10-18 12:13
你好,BK iPhone app v3.10.2 已推出,是次版本已調整廣告顯示方式及修復已知問題,現可於 App Store 內更 ...

我試咗亦都run一兩日。。廣告的確係少咗雖然仲有啲斬斬下。。。不過就解唔間中都會突然間睇睇下B K就自動黑左。。之後又要再開返。。我覺得應該都仲有啲問題。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

瑪瑙宮

大廚勳章

你好,BK iPhone app v3.10.2 已推出,是次版本已調整廣告顯示方式及修復已知問題,現可於 App Store 內更 ...

今日一日之內咁樣出現突然間黑左畫面嘅bK試咗唔記得四次定五次。。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

瑪瑙宮

大廚勳章

剛剛我有回覆完人哋個post。。。之後又黑咗囉。。今日係第六次。。多數係回覆完post之後就黑

特派員  你好,已通知跟進,謝謝。  發表於 19-10-22 12:36

喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

seaheart88 發表於 19-10-19 23:35
剛剛我有回覆完人哋個post。。。之後又黑咗囉。。今日係第六次。。多數係回覆完post之後就黑
...
你好,請提供以下資料,以便跟進,謝謝 !
-手機型號
-手機作業系統版本
-是否瀏覽主題頁時偶爾出現黑屏 ?
-是否回覆時偶爾出現黑屏 ?
-黑屏後,是否要強行退出 ?

瑪瑙宮

大廚勳章

特派員 發表於 19-10-23 12:20
你好,請提供以下資料,以便跟進,謝謝 !
-手機型號
-手機作業系統版本

手機型號 iPhone 7 +
-手機作業系統版本 吾知
-是否瀏覽主題頁時偶爾出現黑屏 ? 通常係回覆之後。。突然漆黑。。也有試過打打下字回覆突然漆黑
-是否回覆時偶爾出現黑屏 ?。。一日裏便都遇咗幾次。。通常係你連續用個Apps睇嘢就會突然黑了
-黑屏後,是否要強行退出 ?漆黑之後就彈出去我iPhone嘅主畫面要自己再按入B K嘅Apps先得

特派員  收到,謝謝  發表於 19-10-23 12:25
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

首頁

尾頁

跳至