時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

精人出口,笨人出手,邊個係精人吖?
如果運動成功就坐享其成,如果運動失敗就置身事外,總之就佢地贏哂!

香港先天就無獨既條件,但班政棍仲以此去說服班學生,每次運動就係揾$機會,香港獨左令金主找唔到中國麻煩,令政棍抽唔到油水,試問點會比運動成功吖!

但運動後啲學生賠上既就係學業&前途,更甚既就係要坐監留案底,人地就袋$鬆人,學生就前途似咁。

bk 大部份都係mama, 想你地好先叫你地收手,就算唔收手都試下推理下。

有人叫收手,政棍開始為選舉割蓆洗白,連燈就篤自己友,最近成日吹雞去邊境關口,萬一你地比人拉左,佢地唔上身仲賺埋律師費呀!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

最慘佢哋而家真係上晒腦,已深深認為自己為人民而戰,係神聖嘅革命義士,自我陶醉於大話中嘅大話,凌駕現實嘅真理

都已走火入魔

大宅

露比EE 發表於 19-10-11 23:25
如果運動成功就坐享其成,如果運動失敗就置身事外,總之就佢地贏哂!

佢哋已經上晒腦㗎啦
連肥佬黎都話冇辦法叫停
佢最多可以做嘅就係閂水喉... 最顛嗰班勇武咪收隊囉
但係其實有好多冇收錢嘅傻仔一直向前衝
佢哋無勇無謀、淨係識得送頭架咋
嗰啲先至係最慘... 仲要大部份都係大學生...

大宅

政棍先係最卑鄙,呃人出去衝,自己坐享其成

侯爵府

GeArBe 發表於 19-10-11 23:33
佢哋已經上晒腦㗎啦
連肥佬黎都話冇辦法叫停
佢最多可以做嘅就係閂水喉... 最顛嗰班勇武咪收隊囉

睇中大同校長對話,明顯只係一個批鬥大會,批鬥目標係校長係異見人仕,希望用依啲咁既批鬥大會去同班中降既人溝通根本就痴人說夢,嘥氣!

校長呀校長,比啲骨氣啦!

禁止訪問

大宅

露比EE 發表於 19-10-12 00:32
睇中大同校長對話,明顯只係一個批鬥大會,批鬥目標係校長係異見人仕,希望用依啲咁既批鬥大會去同班中降 ...

中大校長真係好廢...
話咁快就向惡勢力低頭

大宅

露比EE 發表於 19-10-11 23:25

政棍無恥

首頁

尾頁

跳至