自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我都覺大人size的學生鞋比較難買。
我仔中一穿四十幾號
有品牌有質量的比較難買
平果d又好怏爛⋯

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wcpcelia 發表於 19-10-13 08:49
你會響邊度買, 大約幾錢?
你個女覺得重身嗎?...

專門店買,K11有。本身我女易拗柴的,著左DM重些反而行得好左好多!

伯爵府

回覆 wcpcelia 的帖子

Aeon, 折咗好似$38O

wcpcelia    發表於 19-10-13 10:12

男爵府

回覆樓主:

DM 係旺角專門店買, 好似$1100. 我囡穿左成年都好似新一樣, 預佢著到畢業

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kitbebe 發表於 19-10-13 09:21
專門店買,K11有。本身我女易拗柴的,著左DM重些反而行得好左好多!

唔該曬...你係綁帶定買用扣的款式比阿女?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yaya_c 發表於 19-10-13 09:57
DM 係旺角專門店買, 好似$1100. 我囡穿左成年都好似新一樣, 預佢著到畢業
...

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

wcpcelia 發表於 19-10-13 08:47
你會響邊度買, 大約幾錢?THX

一田,950

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

wcpcelia 發表於 19-10-13 08:47
你會響邊度買, 大約幾錢?
我拎過上手, 好似好重身咁....

係有d重量但我女著話ok無問題
兩年幾前去東涌東薈城DR Martens專門店特價買1對圓頭黑皮鞋,價錢忘了,印象6-7佰左右
舊年經過Catalog/cpu(忘了邊間)見特價又買多1對(黑邊有繩)好似7佰幾。

兩對都未爛,打下臘抹下,佢有時出街都會著

男爵府

wcpcelia 發表於 19-10-13 10:07

綁帶, 呀囡學校要求.

雲母殿

selina1109 發表於 19-10-13 10:11
一田,950

謝謝, 會去睇下

雲母殿

angelfan07 發表於 19-10-13 10:12

係有d重量但我女著話ok無問題

謝謝你的幫忙

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wcpcelia 發表於 19-10-13 10:05
丁字款, 因為阿女腳板瘦.

wcpcelia    發表於 19-10-13 11:09

大宅

selina1109 發表於 19-10-12 23:39
我仔買了rockport,超輕俾佢踢都晤爛。

佢地d鞋真系好舒服 仲有防水功能 !

wcpcelia    發表於 19-10-14 10:16

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

dr martin

男爵府

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我仔著緊Geox
佢話好著、落雨都唔滑

雲母殿

kwan_kwan 發表於 19-10-14 16:16
我仔著緊Geox
佢話好著、落雨都唔滑

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

selina1109 發表於 19-10-12 23:39
我仔買了rockport,超輕俾佢踢都晤爛。

請問喺邊買?
みんなで一緒に笑う

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

sinoyo 發表於 19-10-14 17:20
請問喺邊買?

大埔一田

男爵府

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

wcpcelia 發表於 19-10-14 16:58

之前係專門店,折後一千多D
但都幾襟著

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wcpcelia 發表於 19-10-12 16:24
中學生黑皮鞋(男/女仔), 你地覺得咩牌子好著?
會響邊度買, 大約幾多錢?
謝謝。 ...

Clarks, around $500 from the Huts UK
There is a light at the end of the tunnel!

首頁

尾頁

跳至