時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實唔明點解,人言可畏,網絡世界的真真假假,其實你係咪真係係現場睇到所有事實真相?你被所謂黑警圍時,係咪真係無錯?
你去爭取民主,所行是否正確?
還有如果真的那麼不喜歡現在的一切,為何不直接去政府總部破壞?不去中聯辦靜坐同絶食?
乜都話被逼,被害,被屈。
請拿出證據,又或者見到某地方被破壞,不如群眾之力去生捉那些黑警扮的蒙面人,然後透過網路來公開?
點解記者同示威者唔做,事後來網上辯稱被害。

好L嬲,你班仆街,想點L樣。

男爵府

林鄭可唔可以再強硬d又消失左

大宅

解散警隊,好呀。到時候大奸大惡,變態強姦人出來,咪報警
當年的大案,邊個破,邊個維持安定繁榮,難度係你們?
你哋逼L到警察發癲,你哋癲就推係政府係黑警係時勢。
警察癲,係咪就唔得?

大宅

林鄭係咪可以話到事?
警察,地鐵職員係咪可以唔做好職責?呢啲就係從小到大學到的盡忠職守應有行為。
唔好講係咪受薪先,地球每日自轉,係咪可以咁就唔需要生活?唔需要養妻活兒,盡孝道養父母。
係咪齊齊抗命,光復。要年老父母再捱過?

如果可以,真係罷工,因為到時候全部餓L死曬。
記住你哋班黑色L樣,都要陪死,咪L好似89時 嗰幾個領袖去曬美國,肥過豬頭呀

男爵府

只要cut telegram就得

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mondd 發表於 19-10-13 22:11
只要cut telegram就得

cut埋連登喇
放下自在

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

禁連登喇, 教整汽油彈、教插邊個位置殺人, 根本唔係言論自由一部分

大宅

真係要禁,網絡自由的反面。物以類聚,吸引班狂牛。

今日去apm, 見到班(emoji)仔(emoji)妹叫口號。
嗰下真心覺得呢班Y世代縱L壞曬。

大宅

WIN媽 發表於 19-10-13 21:34
其實唔明點解,人言可畏,網絡世界的真真假假,其實你係咪真係係現場睇到所有事實真相?你被所謂黑警圍時, ...
同恐怖份子講道理無用

首頁

尾頁

跳至