時事熱話

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

洗唔洗咁呀!想殺人就係落呢d 位!
停手啦!唔好再錯落去!

港鐵觀塘站警長遭示威者割頸 警方拘捕2人
10月13日(日) 18:15
反修例風波引發的警民衝突不斷升級,今日(13日)下午3時許開始,大批示威者在觀塘apm商場一帶聚集,並在商場附近噴漆塗鴉。下午約5時半,東九龍衝鋒隊一名警長在港鐵觀塘站處理一宗刑事毀壞案件時,遭遇示威者頑抗,期間被人從後以利器割傷頸部,傷及頸動脈出血。

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

peaceaa1122 發表於 19-10-13 21:44
洗唔洗咁呀!想殺人就係落呢d 位!
停手啦!唔好再錯落去!

警方在現場即時拘捕2人,傷者由同袍協助離開現場,其後急送聯合醫院搶救。據悉,他現時清醒並已經止血,目前情況穩定。警方強調,暴徒行徑嚴重威脅警務人員的人身安全,以利器襲擊可以致命,警方必定全力追究。

大宅

呢啲吾止係襲警,係企圖謀殺。

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

哩d人等天收

.........................................

瑪瑙宮

回覆樓主:

暴力升晒級,日日周圍出事,由其星期六日,普通既香港人真係好攰,幾時先會停?

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

畀面勳章

根本壞來越無人性

象牙宮

回覆樓主:

嗰個咁既19歲學生bank 3 新界喇沙中學 簡直冇人性

象牙宮

961123 發表於 19-10-14 18:55
嗰個咁既19歲學生bank 3 新界喇沙中學 簡直冇人性

band 3

水晶宮

水晶宮

回覆樓主:

界果個係咪真係佢?如是就好了!不是咪仲會有下次,班人已經顛了!

男爵府

回覆樓主:

好彩前面個警察反應快

首頁

尾頁

跳至