時政擂台

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

大家一齊馬上去美國參議員克魯茲的Facebook 洗版,只須貼上相關香港暴徒的暴行相片或片段的連結即可,因為他現(10 月12 日)人仍在香港,竟然向外仍聲稱沒有見到香港的街頭暴力行為

https://www.facebook.com/SenatorTedCruz/

https://m.mingpao.com/ins/港聞/article/20191013/s00001/1570977227356/【逃犯條例】美國參議員克魯茲-沒見到香港街頭暴力-特首辦-匪夷所思

支持《香港人權與民主法案》、曾競逐共和黨總統參選人的美國參議員克魯茲(Ted Cruz)昨(12日)抵港,以一身黑衣接受傳媒訪問時稱,沒見到香港街頭暴力行為,又說「中共被香港示威者嚇怕」。

男爵府

大力大力 發表於 19-10-14 06:57
大家一齊馬上去美國參議員克魯茲的Facebook 洗版,只須貼上相關香港暴徒的暴行相片或片段的連結即可,因為 ...

水晶宮

唔怪得特首話唔見佢,佢原來是心盲的

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

政棍就係如此醜惡

大宅

大家一齊馬上去美國參議員克魯茲的Facebook 洗版,只須貼上相關香港暴徒的暴行相片或片段的連結即可,因為 ...

up up

水晶宮

up

伯爵府

禁止訪問

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

滅曱甴 發表於 19-10-14 08:02
你比咩佢都冇用,牠是盲的

男爵府

Up

複式洋房

尾國佬根本就系想赶香港上絕路,佢就算睇到都扮睇唔到架啦!

複式洋房

回覆 滅曱甴 的帖子

佢係盲既。但我哋能力範圍下能夠做幾多就幾多啦。民眾力能有時可以巨大到令人難以致信。佢地話人多。我地比佢哋更多就可以了。無奈,香港人都係自私嘅。我試過响街上撕纸,跟著有人問我仲乜撕。我同佢鬧交。好彩對方冇打我。事後我見街上有男有女,但個個好似當冇事發生。我突然覺得,香港人被黑衣人壓炸,也是合情合理。誰叫我們不團結。各家只掃門前雪。我哋比佢地攪到一頭煙,不得不承認,我們是自找的。此刻,我想說,要是你還想生活在香港,要是你仍然想在香港賺港纸,要是你仍然希望老了在香港退休,要是你仍然想自由地在香港消費。請拿出勇氣,團結一致。要不,將來结果如何,大家都不要有怨言。

大宅

回覆樓主:

老美政棍講嘅嘢反過來解讀就得

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

up

侯爵府

回覆樓主:

done

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

up

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

非常重要!

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

靠我地人微言輕去反駁個參議員?要洗佢版,政府高官同保皇黨議員好應該去做,林鄭同CY都應該係FB出個英文貼反駁佢。

首頁

尾頁

跳至