自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

王國教室勳章

stelm 發表於 19-10-15 14:37
Grand Hyatt Steakhouse or Intercon steakhouse都好味Morton’s就麻麻,食過君悅同Intercon之後食morton’ ...

終於有人有同感,我覺得Morton’s 牛扒,其他食物同服務都好麻麻上次朋友生日仲印錯名,但態度唔好。
Grand hyatt 同The steakhouse 都好食好多

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

jarjane 發表於 19-10-14 20:28
洲際扒房
用匯豐卡有一個特別套餐好抵食

我都有呢張卡,唔覺有收email.攪到心思思tim

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

LeeHinnes 發表於 19-10-15 16:28
the steak house正呀, D扒用木炭烤爐煮, 見the club 最近有第2位半價既優惠, 我都打算去食

https://www.th ...

呢個好抵

男爵府

jarjane 發表於 19-10-14 21:40
我冇link呀! 嗰陣係收email通知, 至到今年年尾.
我記得係指定兩位餐 有半價後$14xx
有自助沙律吧

抵喎…不過我冇收過

公爵府

回覆樓主:

Hugo's 都唔錯
除咗扒, 佢個龍蝦湯好正
想試小店可以去 Gough's on Gough
佢嘅 Wellington beef
好食過 maze grill 太多太多
maze grill 去過一次唔想再去

男爵府

jarjane 發表於 19-10-15 21:54

yes 再加番正價加一

佢好似話$14xx一位,兩位2800?

珍珠宮

babychocolate 發表於 19-10-16 01:42
佢好似話$14xx一位,兩位2800?

用hsbc指定信用卡買一送一
$1488+297.6(10%S.C.)=$1785.6

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

成千幾二千食扒餐真係唔捨得,襯而家屯門黄金海岸有推廣不如住晚酒店+自助晚餐,仲正!

大宅

The grill room

水晶宮

stelm 發表於 19-10-15 14:37
Grand Hyatt Steakhouse or Intercon steakhouse都好味Morton’s就麻麻,食過君悅同Intercon之後食morton’ ...

Morton 我真係覺得麻麻地,千祈唔好打頭,我真係覺得我自己整好味過佢

等我有時間試下你介紹的,謝謝!

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我介紹間平民版,在黄埔間新酒店旁邊,午餐 business lunch, $300per head, 塊扒係經過“韓式 dry aging” 處理,肉汁味道豐富。

可上去開飯望下相。

https://www.openrice.com/en/hongkong/r-bong-pro-dry-aging-hung-hom-western-r564686

amychoi    發表於 19-10-16 12:49

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Mandarin grill同 Steakhouse都幾好
想去特別啲嘅可以試下UKIYO

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

jarjane 發表於 19-10-16 10:21

請問你兩人定多過兩人?我想一家4口去食,但見優惠寫每枱只限一次

男爵府

jarjane 發表於 19-10-16 10:21

Ok thx

男爵府

金鳳

珍珠宮

kit2004 發表於 19-10-16 12:29
請問你兩人定多過兩人?我想一家4口去食,但見優惠寫每枱只限一次

兩個人咋!每張卡每枱只可以一次買1送1優惠。

珍珠宮

babychocolate 發表於 19-10-16 13:04
Ok thx

多口講多句
呢個指定信用卡套餐要至少預早一日前預訂,並且在訂位時要講明用呢一個套餐
除咗the steakhouse,我覺得nobu個買一送一套餐都ok㗎 下次可以再試!

別墅

Ashleycorina 發表於 19-10-15 22:49
終於有人有同感,我覺得Morton’s 牛扒,其他食物同服務都好麻麻上次朋友生日仲印錯名,但態度唔好 ...

我嗰次都印錯名!!!!食物和服務真係一般... 係Grand Hyatt慶祝的話都會有人幫你影相之後曬出黎送比你
真係唔好揀Morton's........

男爵府

jarjane 發表於 19-10-16 13:18

多口講多句

Steakhouse 我book咗位,你講完我先check吓我哋張信用卡有啲咩優惠,下次試吓nobu 日本菜,麻煩晒

大宅

個人覺得Morton’s 好過ruth

首頁

尾頁

跳至