想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我c6精子形態 1%,請問一下jm們會比咩 supplement c6食增強精子

大宅

Hilarysasa 發表於 19-10-14 19:36
我c6精子形態 1%,請問一下jm們會比咩 supplement c6食增強精子

我老公之前都1%,之後食下gnc maga man/富精多,用瑪卡切片焗水飲,盡量1星期有2次排丁丁,同要做下有氧運動,3個月後丁丁洗完有11%吖~

不過瑪卡唔係個個受到,有jm老公食左會太燥喉嚨痛~甘就要停吖

大宅

回覆 露比比 的帖子

謝謝分享

大宅

露比比 發表於 19-10-14 21:19
我老公之前都1%,之後食下gnc maga man/富精多,用瑪卡切片焗水飲,盡量1星期有2次排丁丁,同要做下有氧運 ...

洗既意思係?要做iui?

大宅

回覆 Hilarysasa 的帖子

富精多,我老公之前1%都冇,佢食左一星期就升到2%, 洗完5%,

大宅

回覆 Coolgirl1015 的帖子

WA, 真的嗎?請問你老公除左食富精多之外仲有冇食其他野幫助?同埋佢食左幾耐升到5%?

大宅

男士版elevit

大宅

佢真係只係食左一星期,係E生開嘅,本來兩星期,但係我打針一星期就D蛋大曬,胚胎情況亦都好理想,有六個grade AA至AB嘅胚胎,同上次差天共地,不過佢亦做好多運動

大宅

Coolgirl1015 發表於 19-10-14 22:45

富精多,我老公之前1%都冇,佢食左一星期就升到2%, 洗完5%, ...

英文叫咩

複式洋房

bell18 發表於 19-10-19 16:18
英文叫咩

Profertil

大宅

如果你諗住做ivf,我覺得形態1%係冇問題
富精多我老公食咗4個月,用咗成萬幾蚊,
外加蠔皇素同maca(隔日食)
形態由<1%去到1%
Ivf做icsi都只係需要幾條形態正常嘅蟲蟲。
所以我老公1%都搵到靚嘅蟲蟲做icsi

假設你先生數量正常,形態1%唔係太大問題。
反而考慮金錢上是否值得。
我就覺得d錢拎去畀女方養身更好。

複式洋房

Swisse 男士備孕調理膠囊

禁止訪問

別墅

富精多
由全部唔合格到三個月後自然bingo

大宅

https://www.fairhavenhealthhk.com/
呢個網站有好多生仔既野買..我朋友本身卵子質量好差做唔到IVF, 食左佢隻FH PRO FOR WOMEN幾個月之後醫生再幫佢驗卵就合格左..依家有左成6個月了

男爵府

回覆 sukiloveme1986 的帖子

呢隻我都想試。。你朋友未食時,卵子係質素差到點呀?食左點樣改善法?可唔可以分享下,謝謝

大宅

呢個我要問下佢先...因為我都係聽佢妹講...因為我之前小產完..依家食緊佢果隻牌子乜卵乜宮乜..唔記得叫咩啦

大宅

回覆 sukiloveme1986 的帖子

唉, 多謝你既資料呀。我諗太遲啦,我amh得 0. 1.....
我反而想知點樣可以keep住個子宮健康

男爵府

去amazon買Proxeed啦。我老公隔日就熱水浸浴。煮屎晒d丁丁。proxeed係男士維他命沖粉,英國醫院介紹,溝橙汁飲。因為橙汁充滿維他命C,令丁丁變super sperm

大宅

回覆 fisha 的帖子

請問您係邊度買富精多??

首頁

尾頁

跳至