時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

Charliefunfun 發表於 19-10-15 01:47
唔該曱甴唔好咁陰質,停止消費死者

各位做曱甴既小朋友及家長,看到這些垃圾怎麼樣利用你們嗎?死咗都唔會放過,清醒吧!

珍珠宮

回覆樓主:

保重

伯爵府

人哋媽媽已經發聲,但昨晚班乞衣咪又係繼續拆學校

男爵府

回覆樓主:

我見fb鬧個呀媽本身係藍絲,所以個女死左都唔幫個女發聲 又話可能佢fb已經被控制,黃絲們以為香港係北韓

男爵府

SEPS 發表於 19-10-15 07:25
每逢有自殺案或者屍體發現案,班賤渣就好似執到金咁,不斷消費死者,毫不尊重,無恥到極!
...

其實有人死,係得D曱甴先開心!佢哋就可以攞嚟無限消費,搵到藉口去破壞

男爵府

Charliefunfun 發表於 19-10-15 01:47
唔該曱甴唔好咁陰質,停止消費死者

D人唔信㗎!除非佢哋開記者會,可能好D!

大宅

人已死. 大家都想死者安寧
但點解啲人仲要攪事. 仲要破壞學校???
就係香港太自由, 太民主....大家太得閒...
學生仔, 俾心機讀書啦, 日日攪事. 害既只會係自己....

珍珠宮

希望媽媽能夠折哀。所有人都還她家人寧靜

子爵府

ocarebear 發表於 19-10-15 07:48
呢班人渣,人哋屋企已經有家人過世,非常難過, 仲要不停傷口灑鹽

呢班人渣 好快天會收

子爵府

RIP ,小妹妹,好好安息

珍珠宮

虎到金來勳章

ChaBean 發表於 19-10-15 09:40
我見fb鬧個呀媽本身係藍絲,所以個女死左都唔幫個女發聲 又話可能佢fb已經被控制,黃絲們以為香 ...

真係好顛

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

大宅

班暴徒不停傷口灑鹽,人地家屬已經講佐唔關政治事仲逼人

大宅

回覆 ferfer~ 的帖子

唔洗咁多

以佢地既智商講十次已經信都十足十

侯爵府

醒目開學勳章

回覆樓主:

RIP ,小妹妹,好好安息

侯爵府

wongth771129 發表於 19-10-15 06:18
警察攞爆眼女份醫療報告,就俾人話騷擾事主的平靜生活,現在啲曱甴不停藉死者名搞破壞,讓生者和死者都不得 ...

尋日bk有個會員不停話有0.00001%懷疑都要公開真相, 還警察清白. 但爆眼女又唔見佢出來講要還警察清白喔.....點解咧?點解呀???

禁止訪問

侯爵府

ChaBean 發表於 19-10-15 09:40
我見fb鬧個呀媽本身係藍絲,所以個女死左都唔幫個女發聲 又話可能佢fb已經被控制,黃絲們以為香 ...

人無恥便無敵...

子爵府

畀面勳章

死左個女已經好慘,仲要澄清le 樣個樣,好心放過人啦死p+k

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至