影視娛樂

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

helenchanz 發表於 19-10-28 09:33
喺開頭幾集,你由頭睇啦!坐草地靠到好埋果度都好撩㗎!D衫浮誇得嚟又靚!睇到一發不可收拾。
原 ...

係有少少浮誇不過好在倫倫面容清秀, 氣質高貴, 身形高挑, 完全可以駕馭到! 比著條件差少少嘅, 都著唔出果份貴公子的味道, 可能會變成輕浮小子或者油膩大叔

珍珠宮

呢套重回睇香蜜嗰種中毒狀態,太太太靚仔,我而家又成個腦都係佢,好辛苦呀返返下工係度傻笑

子爵府

虎到金來勳章

bbbusy 發表於 19-10-28 09:27
邊集?

第7集 2分40秒 開始

https://youtu.be/uuXxiUeVWjA

草地係第六集

啱啱翻睇第二次,睇到第七集

珍珠宮

helenchanz 發表於 19-10-28 22:16

我尋晚都睇晒16集, 今日都打算翻睇 如果唔係真係唔知點捱到星期四呀
繼旭鳳之後, 要數朗月軒最毒了正如樓上JM講, 依家滿腦子都是月軒少爺呀

水晶宮

helenchanz 發表於 19-10-28 22:16

珍珠宮

啱啱見到呢段clipping, 翻睇一次, 發覺呢段2位都做得好好, 尤其係倫倫細微嘅肢體語言
有個位佢微微仰起個頭, 係為咗唔好比眼淚滴落來, 明明眼眶已經紅晒, 都忍住咗
再加埋之後輕輕吞一啖口水令喉結動了一下, 表現佢欲言又止, 苦水往肚內吞, 真係令人好心痛感染力超強

https://www.youtube.com/watch?v=fze0nEKXOoU

子爵府

虎到金來勳章

moniy 發表於 19-10-29 17:49
啱啱見到呢段clipping, 翻睇一次, 發覺呢段2位都做得好好, 尤其係倫倫細微嘅肢體語言
有個位佢微微仰起個頭 ...

呢段勁精彩!
16集ending果度都正,我記得大概對白係咁
鄧倫朗月軒:我不能騙她,你覺得我會跟她結婚嗎?
女主:那你就能欺騙我的感情嗎?

大嫂無時無刻都喺度表白叔仔,好刺激!片花有吻戲,唔知係收休書前定收休書後㗎呢?我覺得應該係離婚後,因為比前夫(塊面好番)撞見。

珍珠宮

helenchanz 發表於 19-10-29 18:42
呢段勁精彩!
16集ending果度都正,我記得大概對白係咁
鄧倫朗月軒:我不能騙她,你覺得我會跟她 ...

我估應該係離婚之後啦!係紮辮的,不是梳髻的

子爵府

虎到金來勳章

moniy 發表於 19-10-29 19:16
我估應該係離婚之後啦!係紮辮的,不是梳髻的

係喎!咁都好D。
邓伦回吻果度睇到我心心眼!唔知第幾集有呢?

珍珠宮

helenchanz 發表於 19-10-29 19:39
係喎!咁都好D。
邓伦回吻果度睇到我心心眼!唔知第幾集有呢?

我成日都話倫倫D吻戲投入感好重,每次都令人好心動

子爵府

虎到金來勳章

moniy 發表於 19-10-29 19:50
我成日都話倫倫D吻戲投入感好重,每次都令人好心動

得閒去B站睇鄧倫處處吻回味下!
我啱啱忍唔住睇咗17集預告,佢做乜應承做女二男朋友呀?編劇覺得人物關係仲未夠複雜?

珍珠宮

helenchanz 發表於 19-10-29 20:17
我啱啱忍唔住睇咗17集預告,佢做乜應承做女二男朋友呀? ...

好似最終係拒絕咗喎!因為有一幕預告係佢响月軒面前打咗海棠一巴,話因為海棠所以月軒拒絕佢喎!

珍珠宮

helenchanz 發表於 19-10-29 20:17
我啱啱忍唔住睇咗17集預告,佢做乜應承做女二男朋友呀? ...

好似最終係拒絕咗喎!因為有一幕預告係佢响月軒面前打咗海棠一巴,話因為海棠所以月軒拒絕佢喎!

大宅

好睇呀~夠慘

子爵府

虎到金來勳章

而家係咁聽「等愛」呢首歌,同套劇好襯!之前仲嫌佢老土

想問你會不會遇見過
我這樣的男人
愛得有點笨 說話有點冷
想擁抱卻怕傷人

珍珠宮

helenchanz 發表於 19-10-30 14:27
而家係咁聽「等愛」呢首歌,同套劇好襯!之前仲嫌佢老土

我都覺得好切合套劇嘅內容, 而且由倫倫唱番, 真係最好嘅安排.
其實真心講, 以演員來講, 倫倫歌唱水平真係好好! 佢天生聲線好有吸引力同辨識度, 加上作為演員嘅感情技巧, 所以唱歌特別有感覺!

另一首「情若塵埃」亦好好聽! 我依家係呢2首歌循環中, 加埋翻睇, 响未有更新之前頂住先

水晶宮

moniy 發表於 19-10-30 15:46
我都覺得好切合套劇嘅內容, 而且由倫倫唱番, 真係最好嘅安排.
其實真心講, 以演員來講, 倫倫歌唱水平真係 ...

鄧倫把聲好好聽,香蜜沉沉佢自己配音

侯爵府

一追就16集....等

珍珠宮

whywhite22 發表於 19-10-30 22:43
鄧倫把聲好好聽,香蜜沉沉佢自己配音

其實佢演嘅電視劇大部份都係原音, 所以起初睇海棠片花聽到係別人配音真係好担心唔習慣兼有D抗拒
好彩最後佢偷偷地自己去配音, 真係太perfect啦!
佢就係咁好! 對自己作品負責, 對喜歡佢嘅人負責
懂得珍惜得來不易的成就!

水晶宮

moniy 發表於 19-10-31 09:24
其實佢演嘅電視劇大部份都係原音, 所以起初睇海棠片花聽到係別人配音真係好担心唔習慣兼有D抗拒 ...

鄧倫我只係睇過楚喬傳同香蜜,其他冇睇過。
鍾意鄧倫,但因為一向唔鍾意民初劇,所以冇開海棠。

首頁
12345...8

尾頁

跳至