自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

伯爵府

對上果次去住係4年前,你當佢係有海景view既度假屋,舊係舊D,但我又覺得未到去好差,以前同C6拍拖間中都會去住下,望住個海食早餐真係幾relax

同埋住過咁多次都未試過遇到阿飄

男爵府

減齡達人勳章

回覆 tester5 的帖子

我無乜要求,純粹生日去hea吓行吓,兩個人relax吓.
咁應該唔會差到貼地掛

終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

男爵府

減齡達人勳章

回覆 mysterious22 的帖子

我都係乜都見唔到既人,希望當晚無事啦!
終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

lilian.chim 發表於 19-10-16 10:11
回覆 tester5 的帖子

我無乜要求,純粹生日去hea吓行吓,兩個人relax吓.

點都唔會差得過其他長洲渡假屋,所以請放心。
如果我再去長洲過夜,都一定只會㨂華威。
但你又唔好期望太高咁囉,總之企企理理咁。

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

超過10年前住過1晚,房好細,酒店好殘。

大宅

都開左咁多年殘都好正常..
當平平地玩一晚囉

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

lilian.chim 發表於 19-10-16 10:12
回覆 mysterious22 的帖子

我都係乜都見唔到既人,希望當晚無事啦!

長洲好多好野食,不如唸定食咩啦
甘永泰炸魚蛋、紅豆餅、芝麻糕、海鮮、張記魚旦粉、通記沙爹牛通、豆腐花、芒果糯米池、咖啡?

男爵府

hellohelloruby 發表於 19-10-16 09:54
請問有咩主題呀? 有冇房相睇下?

長洲有間長洲冰室,甜品幾好味架。仲有一間米線,紫菜蜆肉湯米線加一杯果茶,下次我再去長洲,一定返去再食呢間米線。

大宅

sytckm 發表於 19-10-16 02:37
Me too, 之後我連長州都無去過

你見到D 咩?

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

錢錢媽 發表於 19-10-16 12:58
長洲有間長洲冰室,甜品幾好味架。仲有一間米線,紫菜蜆肉湯米線加一杯果茶,下次我再去長洲,一定返去再 ...

thanks!, 都幾ok丫

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

我覺得ok,當然你同萬豪半島比就梗係差好遠,乾淨企理囉,我老公生日同聖誕成日都會book番晚玩下,食下野你個價好抵呀,諗下食咩同買咩返去食啦

伯爵府

BK Milk勳章

N年前去過已經覺得好舊,沖涼水唔熱的,唔知有冇翻新過,
如果冇翻新過你當佢賓館咁上下會好D......

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

呢間酒店好舊/又有污糟野!租B & B喇!

子爵府

sytckm 發表於 19-10-16 02:37
Me too, 之後我連長州都無去過

我都係!從此唔會再入長洲

男爵府

回覆樓主:

B & B 我都有考慮過,位置好,但網上評語有次話成晚都有廁所味,所以無book.

上年中秋晚已住過華威,都是主題房,不太差。
今年,我更想享受一下寧靜,更加想成晚望住個海,所以再book Warwick

Plus: 有兩支水和兩罐汽水送 not too bad.

首頁
23456...7

尾頁

跳至