自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bbchu0316 發表於 19-10-16 13:20
你見到D 咩?

個男人坐喺房張櫈度係咁望住我同當時仲係男朋友嘅老公,我就見黑影,佢就一入房就feel到, 搞到咩mood都無哂大覺瞓到第二日一早走,但係佢又無搞我地,一時入下廁所,一時坐喺張櫈度,可能覺得我地瞓咗佢張床

伯爵府

仲諗住聖誕book晚入長洲hea下。
樓主請分享住後感

大宅

lilian.chim 發表於 19-10-15 17:53
回覆 199707100304 的帖子

我就見佢website張相,係露台對住果海食早餐,好浪漫咁

我都係為了個 view 住。 今年8月住過, 房內真的比較舊,冲涼去水ok, 但超潮濕,停左冷氣一陣,天花板已經滴水。
露台 view 正,早餐在房內露台吃,要另加幾10元一位(唔記得)但值得, 可以慢慢食 hea 下

大宅

Dirty

大宅

2024年龍年勳章

入得去我寧願係香港住其他酒店

子爵府

我8-9年前入華威住過!check in一出(emoji)喺走廊行去間房(仲要係最尾嗰間)已經聞到好大陣臭口水味!入到房眼見係冇乜野!但到夜晚訓覺完全訓唔到!耳邊成日有人講野!又噪!差不多天光又搞肚痛!翌日中午走黃昏返到屋企我個身體開始起風「冷」!落街睇醫生打咗針之後就以為冇事!點知瞓到半夜又起!第日又要去醫生度再打針!到半夜又痕醒咗!亞媽睇我個身起既風「冷」好唔正常!我對大脾係一朵一朵花既圖案!唔係平時起既一撻撻!翌日媽媽去紙紮舖問啲姨姨先知我住嗰間房有隻吊頸鬼搞我!之後燒咗野先冇事咋!

伯爵府

lilian.chim 發表於 19-10-15 17:18
純粹想hea吓,search酒店,發現長洲華威酒店有個生日推廣$888有生日蛋糕及包早餐
總送多一晚添,我買咗
總有一 ...
我對上一次住,我諗有三十年前,當時得七八歲。最難忘是在酒店露台見到流星

子爵府

matata 發表於 19-10-16 18:36
入得去我寧願係香港住其他酒店

Agree,我唔鍾意返大陸,巳經超過10年冇去,但如果要揀,我寧願上深圳住

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 lilian.chim 的帖子

華威酒店係好耐架,30幾年啦,係舊D,但始終都係一間酒店,唔好理佢係點,總好過住渡假屋,又要驚唔知有冇出過事,90年代我好常一家入去住,而家仔女結哂婚,老野又走左,咁好多年冇去啦,你一講起,我又想去下,因為而家可以帶個孫去下,佢都未去過長洲,咁一於又去行下先.
<br><br>

子爵府

lilian.chim 發表於 19-10-15 17:18
純粹想hea吓,search酒店,發現長洲華威酒店有個生日推廣$888有生日蛋糕及包早餐
總送多一晚添,我買咗
總有一 ...

N年前住過好舊,好殘!我記得見到好多曱甴好驚

男爵府

減齡達人勳章

謝謝大家的建議及回應, 等我23號去住了再上來和大家做"賽後檢討"
終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

男爵府

減齡達人勳章

回覆 厚多士 的帖子

希望我都同你咁好運啦!

男爵府

減齡達人勳章

回覆 chinatea 的帖子

回憶滿滿,再去行吓啦!

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 lilian.chim 的帖子

係呀,起碼會記起我兩公婆帶住4個小朋友D情景,搵個星期6帶個孫去住返晚.
<br><br>

男爵府

減齡達人勳章

小激動,今晚就入住了

禁止訪問

男爵府

減齡達人勳章

來給大家做賽後檢討啦!總括來說,我比9分(因為無期望&#129315;),都唔係,係真係唔係太差。
我影咗好多相,但係唔知點樣放入來&#128517;

男爵府

lilian.chim 發表於 19-10-29 23:27
來給大家做賽後檢討啦!總括來說,我比9分(因為無期望&#129315;),都唔係,係真係唔係太差。
我影咗好多 ...

等你分享,文字先都好呢!
Pajamama is learning to be a good mama ^o^

男爵府

減齡達人勳章

好,等我呢個周未好好整理吓,再上來分享

首頁

尾頁

跳至