夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

生完個仔所有話題都係同仔有關⋯而家講野叫個仔同我傳話⋯生完後⋯5年,只有一小時拍拖時間⋯好錫個仔
我就好似⋯第二個工人姐姐⋯
開心唔開心⋯無人分享⋯對住仔,有講有笑之後令願對電話都唔睬我⋯
我做咩都唔岩⋯諗咩都白痴⋯
我仲可以做咩(emoji)

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

通常生完後被忽略的係老公,好少係老婆。。
你生完小朋友後現在的身型及狀態如何?有冇返工?

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

唔好估估下,想關係好真係要溝通,怕羞就whatsapp問佢,或者得閒就嗲下佢話想去睇下戲揾下節目,佢唔主動咪你主動囉,有時你都要氹下佢

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

babebobo 發表於 19-10-15 19:45
生完個仔所有話題都係同仔有關⋯而家講野叫個仔同我傳話⋯生完後⋯5年,只有一小時拍拖時間⋯好錫個仔
我就 ...

聽完你咁講,戥你傷心啊,點解你老公可以咁架?只要仔唔要妻?你有無同佢傾下呢樣問題?

複式洋房

jeremylui83 發表於 19-10-15 22:17
通常生完後被忽略的係老公,好少係老婆。。
你生完小朋友後現在的身型及狀態如何?有冇返工? ...

有肥到,有返工⋯

複式洋房

nalinacc 發表於 19-10-16 21:12

聽完你咁講,戥你傷心啊,點解你老公可以咁架?只要仔唔 ...

佢話同小朋友既時光只有10年,所以佢會好好好珍惜⋯

複式洋房

Yee_ng 發表於 19-10-16 08:49
唔好估估下,想關係好真係要溝通,怕羞就whatsapp問佢,或者得閒就嗲下佢話想去睇下戲揾下節目,佢唔主動咪 ...

試過⋯佢會話,不如早d返去陪仔,佢自己無我地會好寂寞喎⋯⋯

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

不喜勿插 ! 我覺得無問題 (見仁見智)
反正拍拖甜蜜過,新婚浪漫過,
唔代表無愛,只係愛多一個(仔)。

間歇冷落唔係壞,
令我享受到無比自由空間。

仔仔長大些自然兩老扶持。

男爵府

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
cedarcone 發表於 19-10-17 00:44
不喜勿插 ! 我覺得無問題 (見仁見智)
反正拍拖甜蜜過,新婚浪漫過,
唔代表無愛,只係愛多一個(仔)。 :happ ...

但係仔之餘都可以老婆,同步進行,冇抵觸的。

大宅

將感覺同佢講,睇下佢有乜反應?

男爵府

2019新春慶豚圓

aquamarine1030 發表於 19-11-8 07:10
但係仔之餘都可以老婆,同步進行,冇抵觸的。

同意可以同步進行,
但可惜佢老公唔夠浪漫(無做到)。

珍珠宮

回覆樓主:

咁你有無試過主動D,去嗲下老公呀!?
有時想投訴,唔一定態度強硬,用柔軟政策都得!

大宅

你錯在連親生仔的醋也呷!

伯爵府

babebobo 發表於 19-10-16 22:51
佢話同小朋友既時光只有10年,所以佢會好好好珍惜⋯

咁幾好,兩父子好sweet,你應該加入三人一齊甜蜜蜜

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我就 ...

子爵府

我就 ...

我果件咪又係咁 但我用我的愛令仔女 都愛我 佢吹我唔漲 佢仲話仔女 都錫哂我咁話 問我點解對佢地咁溫柔 我話我只對愛我的人溫柔

洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

咁幾好,兩父子好sweet

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊