潮流時尚

跳至
[手袋] C18 red x ghw

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章

想問問大家意見,紅色加金扣係咪有啲老土呢?呢個組合完全唔係我最優先考慮,但係我一直等緊細size。同埋都係想要銀色以外嘅扣(金色或者玫瑰金或者enamel) 亦都未有紅色嘅袋。大家點睇?
同埋有冇人睇得出呢一隻係咩紅?

ctsss    發表於 19-10-24 07:52
Cheuk2012    發表於 19-10-23 23:49
wcpcelia    發表於 19-10-16 15:14
ada0707    發表於 19-10-16 09:22

禁止訪問

禁止訪問

大宅

似係今年新出嘅心紅色-S3 Rouge de Coeur,我覺等紅色拼金好靚呀~

男爵府

RL5859 發表於 19-10-15 23:01
我覺得紅金好靚呀 由其鮮紅

我都覺得靚(除咗橙色我覺得佢乜嘢色都靚)不過好似唔係每一日都用嘅袋,好sharp......

男爵府

appleng 發表於 19-10-15 23:08
似係今年新出嘅心紅色-S3 Rouge de Coeur,我覺等紅色拼金好靚呀~

我問清楚係咩色先。我想問啲隻心紅色有冇少少帶橙㗎?

大宅

selialee 發表於 19-10-15 23:12
我問清楚係咩色先。我想問啲隻心紅色有冇少少帶橙㗎?

我肉眼睇就無帶橙的,係完全紅色,我有個picotin係呢個色,好靚呀,可惜唔係金扣

大宅

selialee 發表於 19-10-15 23:11
我都覺得靚(除咗橙色我覺得佢乜嘢色都靚)不過好似唔係每一日都用嘅袋,好sharp......
...
另外深少少嘅紅色有Rouge piment,感覺再高貴D。

男爵府

appleng 發表於 19-10-15 23:25
另外深少少嘅紅色有Rouge piment,感覺再高貴D。

我就係擔心如果太鮮自己會carry唔到,我之前有個橙紅色嘅28K,都極少用,最終放咗

複式洋房

紅色襯ghw好靚啊! 我自己都有隻c18 ghw ostrich係rouge casaque
Colour combo係超靚一開始你可能會覺得sharp但越用你會越鐘意 因為其實隻色好好襯

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

S3 Rouge de Coeur

大宅

very pretty ar

子爵府

I like this combination so much

大宅

selialee 發表於 19-10-15 23:37
我就係擔心如果太鮮自己會carry唔到,我之前有個橙紅色嘅28K,都極少用,最終放咗
...

既然係咁唔好勉強自己要

男爵府

bkmamamia 發表於 19-10-16 13:58
既然係咁唔好勉強自己要

所以有冇帶橙色好緊要,因為我用過知道自己唔鍾意橙色(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

如果細袋用sharp 色都Ok ar
Jm 介唔介意講下spending 咗幾多有offer ?

大宅

selialee 發表於 19-10-15 22:57
想問問大家意見,紅色加金扣係咪有啲老土呢?呢個組合完全唔係我最優先考慮,但係我一直等緊細size。同埋都 ...

超靚!

複式洋房

好靚呀老唔老套睇你點襯架姐! (正如點解見到BIG6人著成身名牌都好似唔襯咁)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

想生BB熱投

我有個L26 係S3 色,我覺得好sharp好靚,其實睇落有啲似的士嗰種紅,indoor 睇有好輕微嘅橙tone, 但出咗街就係好紅嘅紅色。我自己覺得呢隻紅都幾靚。

首頁

尾頁

跳至