自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

又話cut左佢d戲份,但集數又冇cut? 佢真係好乞人憎

洋房

popocat 發表於 19-10-16 01:05

晚晚見到佢,真係眼冤

珍珠宮

cut 佢咪即係cut 埋張振朗 佢真黑仔。

大宅

口水包包 發表於 19-10-16 01:13
cut 佢咪即係cut 埋張振朗 佢真黑仔。

其實張都難頂

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

好似係無cut, 個角色黑人憎成咁,一見佢我就做其他野

珊瑚宮

好難話cut就cut架wor 唔係一兩個鏡頭 分分鐘 冇左1/3 d故事又晤同左 咁易咩!

水晶宮

happyeveryday 發表於 19-10-16 02:01
好似係無cut, 個角色黑人憎成咁,一見佢我就做其他野

角色不討好,黃想翻身更難

別墅

佢戲份重

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

黃本身已經型象插水,牛下角色再幫佢加插式令人覺得討厭,佢想翻身都應該無機會

carolyktong    發表於 19-10-16 08:56

水晶宮

其實唔理之前既事,我都頂唔順,佢太做作了

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

呢套戲黃小姐個角色都唔吸引,成日講大話,又唔洗頭,暫時見唔到有咩吸引力
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

回覆樓主:

黃係污染左套戲,成班男做得好好

hellohelloruby    發表於 19-10-16 10:09

男爵府

佢角色做錯事唔認衰的性格令人覺得入型入格

男爵府

BK Milk勳章

Ms.Rhino 發表於 19-10-16 01:34
其實張都難頂

認同、成日喺度扮張智霖!
以為自己好紅!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

型象唔得 個角色仲要討厭

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

角色不討好

伯爵府

Ms.Rhino 發表於 19-10-16 01:34
其實張都難頂

我都覺得,以為自己好攪笑

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

個角色黑人憎

翡翠宮

回覆樓主:

角色唔討好
本身個人格又唔好

大宅

回覆樓主:

見到想反胃

首頁

尾頁

跳至