影視娛樂

跳至

首頁
23456...22

尾頁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 19-10-18 15:08
我冇睇過佢, 呢套好唔好睇架
古裝, 開頭幾好睇, 中段開始悶

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 19-10-18 15:12
古裝, 開頭幾好睇, 中段開始悶

得閒開黎睇下

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 19-10-18 15:34
得閒開黎睇下
你好得閒先啦, 套劇都唔知仲易唔易搵到黎dl睇了

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 19-10-18 15:37

好耐之前

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-10-18 15:37

我WIKI 過, 原來你話鍾意呢個男主, 我都有D興趣WOR

珊瑚宮

mcyw888 發表於 19-10-18 15:55
我WIKI 過, 原來你話鍾意呢個男主, 我都有D興趣WOR
尹施允, 我有排睇佢幾套劇, 所以搵埋黎睇
我好多時鍾意個演員, 會連住係咁搵佢劇睇

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-10-18 16:06
尹施允, 我有排睇佢幾套劇, 所以搵埋黎睇
我好多時鍾意個演員, 會連住係咁搵佢劇睇
...

佢ok的

珊瑚宮

mcyw888 發表於 19-10-18 16:09
佢ok的
我都覺得係, 佢十一月都有新劇上

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-10-18 16:13
我都覺得係, 佢十一月都有新劇上

其實我睇過佢一套一個人兩個角色咋,時裝的

珊瑚宮

mcyw888 發表於 19-10-18 16:17
其實我睇過佢一套一個人兩個角色咋,時裝的
我都有睇, 做兩兄弟, 法官

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-10-18 16:21
我都有睇, 做兩兄弟, 法官

yes yes

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Pollyowen 發表於 19-10-17 19:20
我想睇男主做返男仔

最新視頻見到男主貴氣男裝扮相,莫非做返王子了

珍珠宮

Fion_Chan 發表於 19-10-18 18:11

咁快

珊瑚宮

Fion_Chan 發表於 19-10-18 18:11

點解王上要趕個bb仔走嘅?

侯爵府

Pollyowen 發表於 19-10-18 19:32
點解王上要趕個bb仔走嘅?

我在微博(還是b 站呢)見有人話男主出世個日係災日,所以要殺去。

珊瑚宮

Fion_Chan 發表於 19-10-18 19:50
我在微博(還是b 站呢)見有人話男主出世個日係災日,所以要殺去。

咁男主係世子?

珊瑚宮

我以為個bb係王私生子,所以要殺

侯爵府

Pollyowen 發表於 19-10-19 07:02
我以為個bb係王私生子,所以要殺

我都有見過劇情介紹話係私生子,但BB 阿媽係皇后(定皇妃?)應該唔算私生子。

珊瑚宮

Fion_Chan 發表於 19-10-19 11:39
我都有見過劇情介紹話係私生子,但BB 阿媽係皇后(定皇妃?)應該唔算私生子。
...
個阿媽係咪生完bb就死左架?

珊瑚宮

Fion_Chan 發表於 19-10-19 11:39
...
但係佢生仔個地方好平民屋

首頁
23456...22

尾頁

跳至
熱門主題
慶餘年 ... 2 3 4 5 6 .. 9
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊