夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

變面時仲狠心

大宅

20150618bb 發表於 19-10-16 13:42
變面時仲狠心

女人變心確實可以好快

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Winnieho1004 發表於 19-10-16 15:10
女人變心確實可以好快
唔通你就係個個人

大宅

20150618bb 發表於 19-10-16 15:39
唔通你就係個個人

應該係 除非唔係

珍珠宮

變面時仲狠心
一樣米養百萬人。
男女平等嘛。
女人都有做齊人。
我唔選擇性別歧視。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珊瑚宮

858D 發表於 19-10-16 18:23
一樣米養百萬人。
男女平等嘛。
女人都有做齊人。
係在頂置,所以甘講

珍珠宮

20150618bb 發表於 19-10-17 11:57
係在頂置,所以甘講

我知吖。
我身為女人,我唔選擇將自己既不幸福生活推卸在男人身上或其他小三,29,性感靚女身上。
我係要自己負責翻。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

琥珀宮

回覆樓主:

子爵府

變面時仲狠心

唔好意思,睇晒各位的留言,唔系好明,又揾唔到大家所講的置頂post, 請問可以在那裡睇到置頂post, thanks

珊瑚宮

小虎豬媽媽 發表於 19-10-18 01:56
唔好意思,睇晒各位的留言,唔系好明,又揾唔到大家所講的置頂post, 請問可以在那裡睇到置頂post, thanks
...
在呢個板...........主題上便咪係

珊瑚宮

858D 發表於 19-10-17 23:07
我知吖。
我身為女人,我唔選擇將自己既不幸福生活推卸在男人身上或其他小三,29,性感靚女身上。
...
相信你都係識享受自己生活[性]

珍珠宮

20150618bb 發表於 19-10-18 13:50
相信你都係識享受自己生活[性]
性方面 只係 byproducts, unexpected experience.
我咁睇,亦如此同我先生講:"I might not be the one he treated the best, but I only focus on he is the one who treats me the best."

中文係咪咁講?:我唔在乎我係咪佢對得最好(付出最多)果位,我只在乎佢係咪對得我最好(畀到我最多)既果位。

珊瑚宮

858D 發表於 19-10-18 14:29
性方面 只係 byproducts, unexpected experience.
我咁睇,亦如此同我先生講:"I might not be ...
應該唔講呢的野,唔記得呢度唔係個邊

大宅

女人死左心的確係可以好狠

珍珠宮

20150618bb 發表於 19-10-18 16:47
應該唔講呢的野,唔記得呢度唔係個邊
我知吖。所以點到即止

珊瑚宮

858D 發表於 19-10-18 16:53
我知吖。所以點到即止

珊瑚宮

kaumi 發表於 19-10-18 16:51
女人死左心的確係可以好狠
女性係變[由其是外面有男人]起上來比男性來得狠

別墅

回覆 20150618bb 的帖子

你試下冇$,女人變得快過你or佢有小三

珊瑚宮

Gore 發表於 19-10-22 00:02

同意

珍珠宮

Gore 發表於 19-10-22 00:02

所以有時女人話選擇原諒男人,話還愛個男人。
我會思考分析自己還愛個男人D乜野。
係愛男人肯繼續畀錢我?!
還愛男人肯繼續對我付出資源?
係愛個男人還有功用?
係愛個男人容易相處?
如果搵到個比出軌男人更忠心的、、、
但食軟飯的,有幾多個女人肯接呢?除非個女人有本事自己搵到夠生活的。

首頁

尾頁

跳至