時政擂台

跳至

首頁
12345...13

尾頁

子爵府

littledot 發表於 19-10-16 14:56
你冇睇片?的士撞人前已經有人開左門打個司機,所以先失控撞埋班曱甴度!
...

黃色c眼係睇唔到 , 沉醉於自己嘅幻想。

不過, 佢哋話知香港警察係最優秀

打人坐監係罪有應得,人渣曱甴必有報應
莫為閒人動氣.

垃圾可以循環再用, 廢物只會污染環境

珍珠宮

你冇睇片?的士撞人前已經有人開左門打個司機,所以先失控撞埋班曱甴度!
...
黃人唔會睇到的

伯爵府

tester5 發表於 19-10-16 14:44
香港警隊真係全世界最優秀,好高效率。

請問的哥開車撞倒兩個女仔,的哥自已提左堂未?
暫時未見到起訴

珍珠宮

小源 發表於 19-10-16 15:02
雖然唔算高層,不過人工一定唔低,重點佢人生玩完,出到去差唔多4張野連保安無資格做
...
打得咁過癮,要還架,抵死

大宅

小源 發表於 19-10-16 14:40
涉事的士剷上行人路。

恭喜佢,抵佢死

伯爵府

三國1 發表於 19-10-16 15:10
打得咁過癮,要還架,抵死
爽一時人生玩完

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

...
原來你說了算,的哥就唔洗查?咁警察又幾好做喎。
警民合作又一例証

以後,C9話查就查,話唔查就唔查,有片就夠証據白了,咁yellow object都有片,打得咁過引,查唔查好呢?當然唔查啦!查仲得了既?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

自毀前途

子爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

tester5 發表於 19-10-16 15:15
警民合作又一例証
你又知無查? 真係神探喎
放下自在

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

公爵府

警民合作又一例証

咦?你邊隻眼見到我話唔駛查?要唔要驗驗眼?
梗要查啦!要查得清清楚楚,如果司機係無辜嘅一定要還佢一個公道!不過司機有冇罪都好,打人嘅都一定有罪哩!
不過係我唔啱嘅!要你睇啲唔願意睇嘅真相!Sorry 囉!

公爵府

tester5 發表於 19-10-16 14:44
香港警隊真係全世界最優秀,好高效率。

請問的哥開車撞倒兩個女仔,的哥自已提左堂未?

吓,個撞到人斷腳嘅的士司機冇拉到咩?
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

珍珠宮

畀面勳章

hachaimami 發表於 19-10-16 15:20
**** 該帖被屏蔽 ****

如果買5000蚊美心餅券就笑死人,買八達通飯劵畀暴徒使唔使笑甩下巴?

水晶宮

警民合作又一例証

的哥有無錯都好,唔代表擁有碩士學位,喺b4做嘅經理級會計師可以打人!
你放心,相信警方會查清楚前因後果!

hungng    發表於 19-10-17 19:28

大宅

回覆樓主:

大宅

小源 發表於 19-10-16 14:40
涉事的士剷上行人路。

到底呢次有幾多個專業人士犧牲咗前途呢 做一曰所謂英雄,前途都無埋
~~MAG~~

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

littledot 發表於 19-10-16 15:22
咦?你邊隻眼見到我話唔駛查?要唔要驗驗眼?
梗要查啦!要查得清清楚楚,如果司機係無辜嘅一定要還佢一個 ...

嘩,你咁大聲講問我有冇睇片,我仲以為有咩實際証據的哥肯定無辜添,原來冇架?!多謝晒~

打人當然有罪,不過你講漏了咀,警察打人就肯定冇罪。

的哥有冇罪我我唔知,不過兩個被撞斷腳既女仔留醫,就有警察守住,的哥反而冇人守呢。警方真係好大細超呀,女仔呢就咁關心,人地的哥就得一個人「孤零零」咁係醫院。

子爵府

警民合作又一例証
你講好啱,一定要查,司機同果位 big 4 人事部都要查,睇下果位司機係咪撞人,但你又知警方無查,據聞果位司機已經清醒可以錄口供,到而家都未拉司機,咁都証明司機其實係受害者啦,好!就算司機蓄意撞人,都唔到暴徙濫用私刑,打到個司機差 d 死,咁仲有法治!仲有個司機唔單止無被告,仲有好心人幫佢籌錢啊!

珍珠宮

唔知有無記錯,好似話有人撞斷腳係假的,po出來的x ray亦被踢爆係假

首頁
12345...13

尾頁

跳至