時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開腦唔洗剃頭既

象牙宮

BBJOJO 發表於 19-10-17 08:06
你話有冇問題先

是不微創? 不用剃头?。

平民開腦要剃头。至少會有头發無左。
我之前政府醫院, 割DD头皮去化驗, 护士為我剃少少头發。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

寶石宮

2024年龍年勳章

Sumyeema1 發表於 19-10-17 10:00
主治醫生應公開治療方法,造福人類。

幸福可以好簡單

大宅

你試吓咪知囉⋯⋯

寶石宮

2024年龍年勳章

wingwings 發表於 19-10-17 10:41
你試吓咪知囉⋯⋯

我冇病唔使試
你使唔使試呀
幸福可以好簡單

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

要求icac徹查!!

侯爵府

回覆樓主:

信佢都白痴

水晶宮

回覆樓主:

好憎佢。

水晶宮

回覆樓主:

做開腦手術我第四日就出咗院喇

不過佢而家咁龍精虎猛,使唔使坐返監?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

康復得超級好同快

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

大話精
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

醒目開學勳章

回覆樓主:

嘩入四日醫院, 8個月監唔駛坐, 高招。

大宅

BBJOJO 發表於 19-10-17 10:42
我冇病唔使試
你使唔使試呀

我無興趣知囉⋯⋯

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

keikeilok 發表於 19-10-17 08:58
仲要唔使剃頭添

我都有呢個疑問!?
應該搵ICAC調查佢嘅case!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

開腦唔使剃頭?咁就真係講唔通喎,大佬!

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

有人太心急,穿咗崩添

水晶宮

Sumyeema1 發表於 19-10-17 10:00
主治醫生應公開治療方法,造福人類。

可以問下余若薇老公腦科胡健維醫生點解咁犀利?

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

子爵府

簡直奇蹟!要嗰位神醫公開醫療報告!

首頁

尾頁

跳至