美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

snoopyiu 發表於 19-10-19 09:22
呢度有jm講,話tripollar減脂,nuface唔會,所以我早兩個幾月買左nuface,無買tripollar. 不過我又有見co ...

我都係因為呢個原因早排拎返部機出黎用。但你知,女人嘛,都係貪新忘舊架啦,想買新款囉

大宅

fa_chan 發表於 19-10-19 09:15
我有用Tripola, 唔知係年紀大左,定係用得多RF( 查實只係一星期一次)發覺臉上脂肪少左,塊面冇之前咁脹
...

你覺得有脂肪好啲?係咪覺得塊面凹左感覺老啲殘啲?

大宅

snoopyiu 發表於 19-10-19 11:50
你好勤力 我無做facial醫美,只用家用機頂住先,諗住儲下錢先
...

我不但冇做醫美,連最基本嘅facial都冇做架,有幾樣擔心既,一,自己皮膚易敏感,二,怕hard sell, 三,冇太多錢同時間定時定候出去做

大宅

rubychak 發表於 19-10-19 14:38
咩黎架

家用美容器,for 抗衰老同增生collagen

伯爵府

小小魔天使 發表於 19-10-19 16:00
我不但冇做醫美,連最基本嘅facial都冇做架,有幾樣擔心既,一,自己皮膚易敏感,二,怕hard sell, 三,冇 ...

你有部舊既tripollar仲用得既話,就唔好買部新,不如試其他,nuface抵玩,都有提拉功效,買部我都用緊既mini最平時千三有找,無折咁多都只係千四,tripollar都要近二千啦。屋企自己搞我覺得乾淨d又可以隨時都得,慳到錢只係開頭買機洗得多d。

伯爵府

小小魔天使 發表於 19-10-19 16:00
我不但冇做醫美,連最基本嘅facial都冇做架,有幾樣擔心既,一,自己皮膚易敏感,二,怕hard sell, 三,冇 ...

我決定左買家用機係屋企做,當然最大原因係做開美容院執左,同埋美容師教我用家用機敷臉按摩都keep到,唔洗去美容院做facial, 儲錢做醫美仲好。早一個月前已經無得做facial後就隔幾日用機敷臉。同埋屋企用機係係零碎時間,唔阻陪小朋友呀做家務,我覺得小朋友需要全天候陪伴既日子唔多,同埋儲錢都緊要由其我家庭供樓後都無餘錢儲蓄,但外表都緊要,家用機和護膚品就幫到我兩樣都取得平衡 當然家用機唔及去做醫美,但效果都似做完普通facial都算係咁,無得要求 咁多。如果budget夠,又醫美又facial又家用機緊係最好

大宅

snoopyiu 發表於 19-10-19 16:08
你有部舊既tripollar仲用得既話,就唔好買部新,不如試其他,nuface抵玩,都有提拉功效,買部我都用緊既mi ...

Stop x 3888, stop v 4288呀
二千幾係舊版既價錢

子爵府

小小魔天使 發表於 19-10-19 15:55
你覺得有脂肪好啲?係咪覺得塊面凹左感覺老啲殘啲?

如果面頰有脂肪,會覺得精神d,飽滿d和後生d· 因為年紀大,骨膠原流失,兩邊面頰撐唔起,凹左,真的好顯老和殘

別墅

請問大家知唔知 tripollar pose 減肚腩有無用?

首頁

尾頁

跳至