時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

強烈要求泛民公開道歉 X 2

水晶宮

owen2012 發表於 19-10-17 18:59
15歲少女媽媽已親身在電視,澄清女兒唔係被殺。
泛民為選票,不惜多次在家人傷口上灑鹽,開會時仲攞晒相, ...

班賤渣政棍,黑心醫護無恥無底線,嘥鬼氣!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

男爵府

佢地唔會道歉,無人性無血性,衰過畜生,傷天害理左甘耐,只見變本加厲

公爵府

強烈要求泛民公開道歉

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

owen2012 發表於 19-10-17 18:59
15歲少女媽媽已親身在電視,澄清女兒唔係被殺。
泛民為選票,不惜多次在家人傷口上灑鹽,開會時仲攞晒相, ...

強烈要求泛民道歉

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

呢班無恥泛民已完最鐘意無中生有 搞到香港永無寧日就係呢班垃圾。見到佢地就憎

子爵府

為選票,班飯狗又點會道歉!

男爵府

1216mama 發表於 19-10-17 19:31
垃圾泛民要道歉,大家齊聲譴責佢哋

最有效, 係唔好選呢堆人做議員

每個朝代, 每個政權, 總有人對生活不滿, 無制度完美

一有人牽頭, 呢堆不滿人仕走晒出黎, 唔想隔幾年返發

OUT 晒堆人走!

同埋我有睇個媽訪問, 講到好邪咁, 去完探男友就黎料

一般精神病唔係咁突發囉, 我以前做NGO Service 佢地

唔知佢男友有咩刺激到另計

大宅

班人渣竟然將呢張相貼响巴士站地下,個個排隊上車都可能踩到佢!真係賤到無底線架!

男爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

好難受.....呢幾個月來呢件事情我覺得最可怕最可恥....
不斷消費過身之人同埋重覆傷害其家人....
人真係咁無下限嗎?...
多行夜路必遇鬼, 善惡到頭終有報
求求做返個人啦

放過陳媽媽同佢女女啦好嘛......

子爵府

bbq1232 發表於 19-10-17 19:19
泛民一向無耻家啦,可能遲下又講個母親俾警方收買加威嚇,要求同佢地對質 ...

痴線無極限

男爵府

中環一班斯文敗類,繼續消費死者,可恥! (看文中圖片)
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1116338/即時-香港-修例風波-示威者多區快閃集會-遊行人士中環一度走出行車線

侯爵府

回覆樓主:

你班垃圾人渣會道歉, 陳老鼠都會上樹

首頁

尾頁

跳至