時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一個淋病話借多D$比你就個個唔記得哂呢四個月發生個咩嘢?
上星期汽油彈未燒死人呀!唔知今星期會唔會汽油彈都燒唔著個正趕去落訂架呢?

男爵府

高達紅色 發表於 19-10-17 20:09
上星期汽油彈未燒死人呀!唔知今星期會唔會汽油 ...

個個都笑下佢低B咁姐無乜事。

男爵府

諗起個經紀揸住張臨約,走到街上面對勇武派、黑警、福建幫、戰地記者、緊急醫療、第時仲有突別武警!嘩!飛機怛克!八萬蚊佣抵玩啦!
利申:支持祖國 反對移民

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

高達紅色 發表於 19-10-17 20:33
諗起個經紀揸住張臨約,走到街上面對勇武派、黑警、福建幫、戰地記者、緊急醫療、第時仲有突別武警!嘩!飛 ...

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

我反而諗會唔會多左人去睇樓唔得閒做暴徒呢

水晶宮

littlesister 發表於 19-10-17 21:51

做暴徒果班你借足十成佢都買唔到啦,你估黃痴峰咩。

從來都係錢就分判商袋,做就班工人做架啦

男爵府

高達紅色 發表於 19-10-17 20:33
諗起個經紀揸住張臨約,走到街上面對勇武派、黑警、福建幫、戰地記者、緊急醫療、第時仲有突別武警!嘩!飛 ...

死曱甴,你收檔了

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

高達紅色 發表於 19-10-17 20:09
上星期汽油彈未燒死人呀!唔知今星期會唔會汽油 ...

妖,人哋有錢買樓你吹咩!通常有哩d反應嘅都係d借十成都買吾起的,都叫你哋比心機讀書、工作搵啦!第日你坐完監出嚟飯都冇得你開

侯爵府

咁過去4個月新盤都賣得好好吖,只不過放寬首置按揭成數,D人可揀2手,多個選擇

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

有錢不太需要擔心樓價
二手成交量即升證明香港真的幾多有錢人
其實樓主你有沒有一絲絲打算努力工作,自我增值去買樓呢?

男爵府

好媽媽勳章

littlesister 發表於 19-10-17 21:51

係啊,我公司有隻黃屍話去睇樓
●▽●●0●●﹏●●︿●

伯爵府

我哋以前唔夠錢買樓,咪做多份工,唔去旅行,我自己第一次去旅行就已經25歲。

儲多d$,以前邊會唸一夠18歲就排公屋嫁,完全唔上進想法。

怒天怒地怒父母都無用,要靠自己努力。

男爵府

好媽媽勳章

sukicloud 發表於 19-10-18 12:12
有錢不太需要擔心樓價
其實樓主你有沒有一絲絲打算努力工作,自我增 ...

肯定無努力增值打算啦,樓主覺得一味係度念經咁念,勇武,坦克,炸彈,催淚彈。樓就會跌到1萬都無人要,等佢買
●▽●●0●●﹏●●︿●

子爵府

樓主知道嚟緊星期六出汽油彈呀,大家唔好落訂住呀,會被私了㗎

男爵府

newnew168 發表於 19-10-18 12:17
係啊,我公司有隻黃屍話去睇樓

行動無得厄!即使幾唱衰都好!緊有能力的人、呢個施政出!我家開地產公司的親戚已經講、肯定好多人問盤!今日落铺頭幫手、個親戚先帶個客去睇樓 仲要係760萬盤。有D唐樓新裝都有人問、還價等、但肯定頭先睇樓果件係黃C!一路睇一路話林鄭個施政做得九成(大佬做十成比你笨)、又話應該點點!我忍吾住話、咁究竟你係吾係佢出左施政先有衝動來睇樓!條友話緊係 我同阿嫂都係到笑!九吾撘八、為反而反、又吾知足。

男爵府

newnew168 發表於 19-10-18 12:21
肯定無努力增值打算啦,樓主覺得一味係度念經咁念,勇武,坦克,炸彈,催淚彈。樓就會跌到1萬都無人要,等 ...

仲有個識左廿年的黃C中產朋友!已有小朋友、一直都吾買樓、租某會所住(呢D好識計數、又要有要求、又吾想降低生活質素)!日日唱衰政府!唱警察、真係狗改不了屎!尋晚已打比我叫我問親戚某個盤。因為呢埸運動感情變淡了、本身都吾fd , 我嫂都忍吾住問佢、兩年前介紹比佢又吾買 佢話以家比1成!緊係睇啦(因為呢件曱甴供是無問題、兩夫婦一個月最少揾15萬、仲要老公做醫生)。所以個施政幾衰、都有一班所謂唱衰的人賣

珍珠宮

sukicloud 發表於 19-10-18 12:12
有錢不太需要擔心樓價
其實樓主你有沒有一絲絲打算努力工作,自我增 ...
買家丶賣家丶經纪、後勤…個個投入工作,邊理得D曱甴亂爬…

首頁

尾頁

跳至