自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

不用會員 都是$38

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kaheiboy 發表於 19-10-20 15:21
請問係咪一定vip member先得?我未儲夠分做vip,只係普通儲分會員。

普通會員就得架啦

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

CSN22 發表於 19-10-20 20:07
不用會員 都是$38

不是會員佢話要45

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

yanyan-mummy 發表於 19-10-20 20:22
不是會員佢話要45

剛想買要有足夠分數vip card member先可以@$38(可以訂貨),否則@$45

雲母殿

kaheiboy 發表於 19-10-20 20:43
剛想買要有足夠分數vip card member先可以@$38(可以訂貨),否則@$45

原來有分架?之前佢唔知我係會員,嘟45,之後俾咗會員Number就38

珍珠宮

yanyan-mummy 發表於 19-10-20 20:56
原來有分架?之前佢唔知我係會員,嘟45,之後俾咗會員Number就38

好似要買夠$2500先可以做vip會員,普通會員要儲夠分先可以升級vip享每月指定日9折,我之前冇留意有指定日期儲分,取消晒左之前嘅分,今日睇變0分

大宅

yayaya123 發表於 19-10-20 14:53
可pm嗎?

Sorry
朋友幫我的
我冇問佢電話
佢都係用佢朋友的電話

禁止發言

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今日仲有無?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

Frozen886 發表於 19-10-18 18:26
呂洗頭水、護髮
$38 咋
Sa Sx

今日經過淘大的藥房、差不多間間都係賣$32

珍珠宮

快樂鳥 發表於 19-10-21 21:24
今日經過淘大的藥房、差不多間間都係賣$32

請問你用過嗎?擔心藥房未必正貨(冇得退貨)

伯爵府

2024勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

首頁

尾頁

跳至