產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

陀多2個半月就生喇 想搵定紮肚 坊間價錢有平有貴 又話古法又話印尼手法 完全唔知點㨂 大家有咩建議?

洋房

piggy_bun 發表於 19-10-18 21:54
陀多2個半月就生喇 想搵定紮肚 坊間價錢有平有貴 又話古法又話印尼手法 完全唔知點㨂 大家有咩建議?
...

岩岩紮完,效果幾滿意,我個紮肚師係去左印尼峇里學

複式洋房

lovemybaby0306 發表於 19-10-19 14:08
岩岩紮完,效果幾滿意,我個紮肚師係去左印尼峇里學

係上門紮 定係要去佢公司紮?價錢貴嗎?你紮咗幾多次就有效果?

洋房

piggy_bun 發表於 19-10-19 20:55
係上門紮 定係要去佢公司紮?價錢貴嗎?你紮咗幾多次就有效果?

上門架,因為方便我照顧BB,我因為生左半年先開始紮,所以紮左15日,效果幾好,老公都讚 ,價錢我覺得合理,係我朋友紮完介紹我

複式洋房

lovemybaby0306 發表於 19-10-19 21:29
上門架,因為方便我照顧BB,我因為生左半年先開始紮,所以紮左15日,效果幾好,老公都讚 ,價錢我 ...

紮前會包按摩嗎?可否pm details比我

洋房

piggy_bun 發表於 19-10-19 23:09
紮前會包按摩嗎?可否pm details比我

pm左

洋房

回覆 piggy_bun 的帖子

我生完第二胎大約半年左右去左紮,我覺得我個紮肚師幾好,都係朋友試用完介紹,唔HardSell,有效果,價錢合理。我腰位減左3吋.覺得盆骨pat pat位都收細返(我之前生完囡囡太攰佢連膊頭頸位都幫我按埋冇加錢好舒服)

複式洋房

K.C.Hannah 發表於 19-10-20 23:25

我生完第二胎大約半年左右去左紮,我覺得我個紮肚師幾好,都係朋友試用完介紹,唔H ...

咁你第一胎無紮到?
聽到有成功case就好振奮 感覺生完仲有得救
我本身係骨精 連肩頸都同你按埋真係好好 可PM details比我嗎?

複式洋房

...

我去newborn mama紮肚,佢地話係用三重束腹手術,承托力會好d,收緊返腹直肌同盆骨,而定我個肚有細返少少,同埋條腰都挺直左,寒背冇咁嚴重,按摩左幾次亦都令到我條腰冇咁痛

洋房

我生完第一胎果時冇紮到呀!果時都唔識咩係紮肚但第一胎生完都仲自然收得返,係有少少肚腩仔咁囉。第二胎生完我發覺比第一胎誇張好多,先即刻book紮肚佢係幾好嫁,私人接job,紮肚時仲成日同我傾湊仔經我pm你啦!

複式洋房

chowtai1314 發表於 19-10-21 11:12
我去newborn mama紮肚,佢地話係用三重束腹手術,承托力會好d,收緊返腹直肌同盆骨,而定我個肚有細返少少 ...

貴唔貴架?

複式洋房

chowtai1314 發表於 19-10-21 11:12
我去newborn mama紮肚,佢地話係用三重束腹手術,承托力會好d,收緊返腹直肌同盆骨,而定我個肚有細返少少 ...

哩間我見都多人講 10次一萬頭左右 但有啲人又話唔work 如果無效果 咁就無咗成萬蚊 好心痛

複式洋房

miyakochan 發表於 19-10-21 14:46
貴唔貴架?

14800做10次

複式洋房

piggy_bun 發表於 19-10-21 19:28
哩間我見都多人講 10次一萬頭左右 但有啲人又話唔work 如果無效果 咁就無咗成萬蚊 好心痛
...

咁可能因人而異?對我同介紹我做既朋友黎講都幾work,我都覺得唔平,不過太平我都驚靠唔住呀

複式洋房

chowtai1314 發表於 19-10-22 11:24
14800做10次

有冇得試做一次先架?

複式洋房

chowtai1314 發表於 19-10-22 11:28
咁可能因人而異?對我同介紹我做既朋友黎講都幾work,我都覺得唔平,不過太平我都驚靠唔住呀
...

咁又係 平又驚唔穩陣 貴自己又肉赤

別墅

2019勳章

...

我都紮左,個紮肚師都係印尼畢業反嚟,佢係朋友介紹比我,佢幫人紮左好多年,我覺得佢好細心同好有經驗,同埋佢多熟客介所以佢好 full,不過瘦左就最開心(emoji)所以一定要紮呀

別墅

2019勳章

chowtai1314 發表於 19-10-22 11:24
14800做10次

咁我嗰間又抵好多,私人上門,9500/10次,不過嚟梗好似好加價,應該口處啤好,人傳人同多人紮左,所以開始加價,不過上門又真係好舒服唔洗去美容店方便好多

別墅

2019勳章

miyakochan 發表於 19-10-22 15:14
有冇得試做一次先架?

我嗰個有,上左嚟試左一次我覺得ok就join左10次

複式洋房

Amyau0824 發表於 19-10-22 23:42
我都紮左,個紮肚師都係印尼畢業反嚟,佢係朋友介紹比我,佢幫人紮左好多年,我覺得佢好細心同好有經驗, ...

都係上門紮架?可pm details嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊