6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 sukilty 的帖子

我果時係train 左佢晏就果教先, 夜晚我未train 住, 因為始終夜晚係咁喊吵到人,當佢食飽飽換洗片, 晏就比佢喊到累就自己訓, 跟住試左幾日見佢原來識自己訓, 再train 夜晚果教, 果時我教曬冷氣關曬窗由佢喊, 跟住2星期後 , 佢好快就自己玩到累或者喊幾下就訓左, 直到依加, 就算佢喊, 我同佢玩下, 佢係笑住自己係床玩跟住累就訓教, 我係同bb 一齊訓

民房

Dream12 發表於 19-10-24 22:38
開group 加埋我。。。 我都想討論下有咩方法。。可以令bb 訓得好d

Pls add me too

複式洋房

kel媽媽 發表於 19-11-8 13:23
請pm我

我pm你未收到回覆

別墅

2019勳章

kel媽媽 發表於 19-11-8 13:23
請pm我

pm你

複式洋房

回覆樓主:

我bb而家都係咁,晚上10點幾訓,凌晨5點醒
係咪有group可以入?可以加入嗎?

複式洋房

honeybid2 發表於 19-10-19 14:27
BB 點入睡就會夜晚「責」醒搵返同樣方法先可以再瞓返。即係話,如果你係抱住佢入睡佢醒左要再抱先瞓,如果 ...

同意, 唔只大人辛苦, BB訓下醒下對佢身體唔好...

洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
aguis 發表於 19-10-19 19:12
大家bb差不多大,,又是同樣情況,可以開個 gp交流下wo

想入gp

複式洋房

aguis 發表於 19-10-19 19:12
大家bb差不多大,,又是同樣情況,可以開個 gp交流下wo

可以add 我嗎?

複式洋房

回覆 aguis 的帖子

係咪有group?我都想入group呀🙏🏼

複式洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Qwonder~ 發表於 19-12-1 22:48
回覆 aguis 的帖子

係咪有group?我都想入group呀🙏🏼

我都想入group 呀!
謝謝

複式洋房

kel媽媽 發表於 19-10-19 20:59
可以呀!互相扶持下

可以add 我嗎?

複式洋房

2019勳章

kel媽媽 發表於 19-10-19 10:25
我bb7個月大,但由出世到而家
都未試過一教訓天光
每遇11點最後一餐奶(有比多小小佢飲)

我仔三個月戒左夜奶,可以瞓天光,但十個月時,可能出牙仔,成兩三星期都係半夜醒兩三次,佢企係床仔都嗌救命,氹下佢幫佢瞓底又瞓返。
好難想像大家幾個月都係咁,但我仔開始習慣係咁,都唔知點算。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊