時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

明天18區,未計新界,暴徒將會打遊擊戰,Hit n Run,主要是人手及經費關係。
過去數星期,中華基督教會,屬下在烏溪沙的營地,已經訓練一班少年暴徒,約600多人,由約12歲至18歲,由黑衣教授跑步及埋身肉博,為期五天至六天,每期由最少一百人至二百多人,最後-一期約二百多人昨天早上畢業,相信明天會投入戰埸。明天少出街為妙。 (emoji)(emoji)

侯爵府

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

伯爵府

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

又煽動班中學生!真係賤格!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

邪教

子爵府

你指有團體租用中華基督教會營地轄下的烏溪沙青年新村進行你所講的訓練,還是中華基督教會屬下教會在該處進行那些訓練?

資料來源?有相片嗎?

珍珠宮

w88 發表於 19-10-20 00:16
明天18區,未計新界,暴徒將會打遊擊戰,Hit n Run,主要是人手及經費關係。
過去數星期,中華基督教會,屬 ...

有無fact, check?中學生一星期吾反學,學校要上報教育處喎

伯爵府

消息來源?

禁止訪問

男爵府

咁詳細資料點解唔報警?

大宅

Sorry,打漏 「轉載」二字,有待FC

男爵府

我唔信。講到真一樣,但就相都無張??有心人想藍絲炒車,跟住再恥笑藍絲無腦,盲信???成日都老作新聞呃人好無聊,好低智,好白痴!!大家要小心分辦呢啲所謂轉載傳聞,唔好比機會有心人抺黑。小心!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

真?

珍珠宮

回覆樓主:

邪教冼腦!

大宅

唔駛FC都知流啦,樓主真係冇分析能力!

大宅

pennykwan77 發表於 19-10-20 11:21
唔駛FC都知流啦,樓主真係冇分析能力!

你真係好勁wor,唔啱睇嘅嘢都話一睇就知係假,我有話係「轉載」,未FC,但係空穴來風,未必無因!呢場黑暴入邊,教會做咗幾多努力大家有目共睹。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

冇相又冇來源, 轉載都要獨立思考先出,
唔係就好容易炒車!
如果不是就好像太子拜空氣一樣:)

大宅

w88 發表於 19-10-20 11:41
你真係好勁wor,唔啱睇嘅嘢都話一睇就知係假,我有話係「轉載」,未FC,但係空穴來風,未必無因!呢場黑暴入 ...

轉載但又未FC,你呢啲咪唯恐天下不亂囉!人講你就信,咪即係冇思想囉!

大宅

Anka 發表於 19-10-20 11:43
冇相又冇來源, 轉載都要獨立思考先出,
唔係就好容易炒車!
如果不是就好像太子拜空氣一樣:)

講得好

首頁

尾頁

跳至