美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

Hello!有少少玫瑰痤瘡既問題想問下各位JM意見
3年前有過玫瑰痤瘡,個時專登去睇皮膚科,係醫生做左4-5次M22之後好番差唔多8,9成
但最近有開始有少少覆發,不過無當初咁嚴重,所以今次想自己出去打(係醫生到打連診金一次差唔多5000蚊....)

上網搵資料見而家主要都係做excel V 同M22,我應該做邊款會好d?Excel V好似新科技咁,但當初我做M22個效果又好好,除左面紅無哂之外,連黑頭粉刺都無左好多(可惜無做之後d黑頭粉刺又會慢慢出番哂黎)

另外搵邊間做都係一個大問題我上網搵過下資料,搵到好多間都有做excel v/m22,A妹、B記、LB、A+等等等....間間都好似有人話好話唔好咁,好驚自己會入錯黑店打爛塊面,想問下有無JM可以分享下親身經曆,謝謝

禁止訪問

2019勳章

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

saknesda 發表於 19-10-20 00:21
Hello!有少少玫瑰痤瘡既問題想問下各位JM意見
3年前有過玫瑰痤瘡,個時專登去睇皮膚科,係醫生 ...

我朋友試過做 神經傳導療程 後,玫瑰痤瘡好返,佢話一啲感覺都無,唔貴但有效,你可上網search 下

禁止訪問

禁止訪問

2019勳章

大宅

2019新春慶豚圓

回覆 saknesda 的帖子

我係A妹做過 excel v 三次,每次約5xx發;B記試過一次,好似百多發。

複式洋房

MasMan 發表於 19-10-22 09:44
B記打excel v好處就係唔洗sell, 當然單次有單次既好,不過度數未必會較咁高
幾多錢一次?
通常要打幾多次先好返

複式洋房

回覆樓主:

打過m22 3個pass, 2k一次左右 包精華導入before 打m22
唔知算唔算抵

禁止訪問

禁止訪問

大宅

2019新春慶豚圓

草泥媽媽 發表於 19-10-24 15:22
3次一共幾錢? excel v 一般做幾多次一個療程?
發數差咁遠b= bexxskxx ?
...
單次$2000,join package或做promo會平D。
冇特定幾多次為一個療程,視乎個人情況或需要。
佢話算係打得多喎!係

草泥媽媽    發表於 19-10-28 20:51

大宅

2019新春慶豚圓

2部機比較我一定揀m22, 真係機王, 打斑/美白/嫩膚 佢全部都做得好好, 真心冇得輸

複式洋房

MasMan 發表於 19-10-23 18:34
幾多次先會好真係要睇你皮膚喎
其實激光既野,打一兩次就已經有效果可以望到
價錢我知第一次會平少少,之前 ...
有冇得介紹有優惠啊?

複式洋房

anabbb 發表於 19-10-22 18:23

我係A妹做過 excel v 三次,每次約5xx發;B記試過一次,好似百多發。 ...
係咪價錢唔同?
你睇到佢個發數?

民房

anabbb 發表於 19-10-22 18:23

我係A妹做過 excel v 三次,每次約5xx發;B記試過一次,好似百多發。 ...

請問可以pm 我咩係a 妹?岩岩join,唔係好睇得明(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

大宅

2019新春慶豚圓

yeeyeechan1 發表於 19-10-25 18:57
係咪價錢唔同?
你睇到佢個發數?
唔清楚,2間價錢應該差不多
A記可以叫佢比你睇,B記睇唔到做完已取消左

複式洋房

B字頭個間真係好鬼,平左但每次book都錯,去到試過冇得做,話booking錯時間,book岩準時到係要等30分鐘以上

禁止訪問

大宅

2019新春慶豚圓

holorrainecc 發表於 19-10-26 14:20
請問可以pm 我咩係a 妹?岩岩join,唔係好睇得明(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️
...
已Pm

大宅

2019新春慶豚圓

草泥媽媽 發表於 19-10-28 20:53
唔知佢地d treatment 要買幾次先折,如果2000一次做3次都改善到我都想試下,唔該哂你覆我,我再去問下先
...
你可以先比顧問睇睇、影相,睇下有咩建議,如有需要可pm我refer,有優惠

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊