美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

anabbb 發表於 19-10-28 23:21
你可以先比顧問睇睇、影相,睇下有咩建議,如有需要可pm我refer,有優惠

我可以未上去就影相比佢地睇。睇下有咩建議嗎?

大宅

2019新春慶豚圓

winghc21 發表於 19-10-29 01:14
我可以未上去就影相比佢地睇。睇下有咩建議嗎?
這個你最好打電話問下,我也不太清楚

複式洋房

anabbb 發表於 19-10-29 01:17
這個你最好打電話問下,我也不太清楚

thanks! 咁想問佢地m22正價幾錢?

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

MasMan 發表於 19-10-29 10:07
如果係收工時間要等係真, 不過你叫我去一間冇人等既醫美,我自己會仲驚仲冇信心
...

等10至15分鐘大家都會覺得正常,佢下下等超過一個鐘!仲要Booking錯晒亂晒!明明book咗可以話你冇book, 啲服務態度好到一個點!
仲有佢啲療程係做唔足時間㗎!

禁止訪問

大宅

2019新春慶豚圓

winghc21 發表於 19-10-29 01:19
thanks! 咁想問佢地m22正價幾錢?
冇打過M22

大宅

2019新春慶豚圓

MasMan 發表於 19-10-29 10:05
B記excel v 我未打過,但我打過pico,做完我都記得可以睇嫁喎
請問你打Pico有多少發?度數?
我估如果叫佢留返比我睇應該唔會取消的

禁止訪問

禁止訪問

2019勳章

禁止訪問

複式洋房

anabbb 發表於 19-10-29 12:16
請問你打Pico有多少發?度數?
我估如果叫佢留返比我睇應該唔會取消的

佢哋從來冇同我講打左幾多下啦!自己感覺最真實,真係好快咁就掃幾下,都唔知有冇5分鐘

大宅

2019新春慶豚圓

qianjiu010284 發表於 19-11-17 12:02
佢哋從來冇同我講打左幾多下啦!自己感覺最真實,真係好快咁就掃幾下,都唔知有冇5分鐘
...
要自己主動問

別墅

MasMan 發表於 19-10-30 11:32
M22我未做過,唔太熟~
其實EXCEL V 可以打到紅血管個d, 都可以收丁毛孔,但實際真係要點分,真係問醫生會好d ...

M22 係彩光機, excel V係激光,兩部都係打玫瑰痤瘡, 唔係平時用嘅1064, 我試過A妹同B記打excel V, 但打一次無效果, 我之後打另一間明顯感覺大好多,打一次明顯有退紅, 佢地仲有M22, 如果想知M22同excel V分別, 可以問下我果間

複式洋房

kayancc 發表於 19-11-17 21:13
M22 係彩光機, excel V係激光,兩部都係打玫瑰痤瘡, 唔係平時用嘅1064, 我試過A妹同B記打excel V, 但打一次 ...

JM 妳有打過兩部有咩分別? 幾錢? E生打?

禁止訪問

洋房

Excel V 見過人打得幾好, 不過都好貴下

大宅

Excel v針對紅印嗎?定係只打微絲血管有用? 平均係咪預2千蚊次?

別墅

LKAAUI 發表於 19-11-18 02:13
JM 妳有打過兩部有咩分別? 幾錢? E生打?

治療師建議我一次excel v一次M22輪流打, so far面紅每次都見有改善, m22打出來係白過excel v ,而收毛孔m22亦好D, excel v試做$980,開plan千幾蚊一次, 醫生打要比多$1000/1次, 但我見個治療師同我分享好多佢嘅成功case, 對佢都有信心, 所以無搵醫生打

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊